Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja żona lepi pierogi

Polecane posty

Gość gość

uszka i inne cuda , bedzie mrozic , gadam dej mnie troche zjesc to nie chce , bo gada ze na swieta to jest , a co ja to zjem zaledwie 50 pierozkow ?

Gość gość
kobieta ma rację narobi si e, zeby bylo na swieta, a ty chcesz jej wpiertolic teraz pomóz jej lepiej, zrób ze kanapkę i żeżryj jabłko, a nie... ja przez takich jak ty boje sie miec rodzinę, bo wejdę w związek i tylko w garach bedę stała, bo nie nadąże za penisem, który żre na bieżąco jak ja gotuję i nie da sie posiłków z takim planowac

Gość gość
:D wyślji ią po piwo niech leci i w tym czasie zjedz pierogi

Gość gość
ja w weekend ulepiłam ponad 500 pierogów!!!

Gość gość
po co az 500 , nie rób w hoooya :D

Gość gość
część dla znajomych w prezencie na święta a resztę zabieram do Polski bo jadę do rodziny na Święta - rodzina duża i uwielbiają pierogi!

Gość gość
Ja do Polski nie jadę , spędzam w De , ale polskie dania będą wszystkie ❤️ mniammmm, po troszku juz szykuję

Gość gość
Pierogi i uszka to prawdziwy przerost formy nad trescia, bo to troche czegos (kapusty, miesa, ziemnikakow z serem) wlozone w ciasto. Podanie tego oddzielnie lub w plackach zajęłoby zaledwie 10% czasu jaki trzeba poswiecic na lepienie. Baby nie maja co robic, to lepia pierogi... ;)