Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wg was to wstyd ?

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się ze starszym chłopakiem, ja mam 23 lata, a on prawie 30. I odwiedził mnie ostatnio w moim "domu rodzinnym" gdzie poznał moich rodziców. Tylko ,że zapomniałam o jednym szczegole :) Na kominku od lat stały moje dwa zdjęcia z komunii. Przypomniiałam sobie o nich kiedy zaczął oglądać pamiatki stojące na kominku...Troche mi sie glupio zrobiło :P Straszny wstyd wg was?

Gość gość
Zaden wstyd wedlug mnie, normale rzeczy jak kazde inne w domu.

Gość gość
obciach, nie znam nikogo kto trzyma wyeksponowane zdj z komunii czy bierzmowania :D

Gość gość
Tak, ale na tych zdjeciach wygladałam dość smiesznie, taki dzieciaczek, on nie skomentował ale musial to zauważyć, a ja byłam troche zażenowana ,ze w tym wieku moi rodzice trzymaja takie zdjecia, ale w sumie teraz chce mi sie z tego smiac, ale nadal mi troche glupio

Gość gość
No widzisz, moi rodzice trzymaja do dzisiaj :P I nie dadzą sobie powiedzieć zeby to schować bo to "piekna pamiatka " i takie tam

Gość gość
wstyd to bylyby gole fotki z dziecinstwa lub jak niektore nawiedzone mamuski uwieczniaja-pierwsze kupki.u mnie tez nie do ogladania sa jak mialam 14 lat, brak 2 zebow (niewyrosniete), spora nadwage, obciachowe ciuchy po kuzynkach, zarosniete brwi-wygladalam na stara babe ze wsi.a na zdjeciach z 1 komunii bylam sliczna-kto chce niech oglada

Gość gość
Nie no , byłam dość ładnym dzieckiem , ale wstyd mi sie zrobilo, ze w ogole moi rodzice trzymaja takie zdjecia, ale oni sa dosc staroświeccy pomimo, ze z duzego miasta, to maja swoje stare naweyki i co im zrobisz...

Gość gość
Wg mnie jesteście nienormalne. Wstydzicie się ze byliście kiedys dziecmi, ze chodzilyscie bez makijazu, w dzieciecych ciuszkach i ze mialyscie pucata twarz albo krzywo obcieta grzywke? Wedlug mnie to normalny wizerunek dziecka, uroczy wręcz. Ale moze ja jestem starodawna jak twoi rodzicr autorko.