Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem w ciązy i biore ślub by dziecko urodzilo sie po ślubie...czy ukrywac to?

Polecane posty

Gość gość

czy ukryć informacje o ciązy przed rodziną i sąsiadami? biore ślub w lutym bo jestem w ciązy. dziecko jest bardzo chciane i cieszymy sie z narzeczonym,ale moja katolicka rodzina tego nie zrozumie.czy ukryć ten fakt przed nimi?jak myslicie?sąsiedzi by mnie bardzo obgadywali ,że jestem w ciazy przed slubem....czy nie mowic o tym nikomu na razie? co wy byscie zrobily na mym miejscu?brzucha i tak nie bede miec dużego bo bedzie to dopiero czwarty miesiać

Gość gość
DOBRZE ROBISZ.

Gość gość
Ciekawe czy tu tez pojawi się wpis o analu.

Gość gość
Nie przejmuj się otoczeniem. Nie musisz się chwalić ciążą, ale też nie musisz tego ukrywać, bo to wasza sprawa i wspaniale, ze wyczekujecie dziecka :)

Gość gość
Nie ukrywaj.

Gość gość
jeśli źle się z tym czujesz, a widać, że bierzesz ślub, by dziecka nieślubnego nie urodzić, to za jakis czas możesz powiedzieć, że ślub od dawna zaplanowany a teraz się okazało, że jestes w ciąży.

Gość gość
Przykro mi, że'masz taką rodzinę, ja bym nie ulegala. Ale na temat - nie mów, aczkolwiek życzliwi sąsiedzi i tak szybko policza, że byłaś w'ciąży w czasie ślubu

Gość gość
Chociaż'coś mi się'nie zgadza... Bierzesz ślub, bo katolicka rodzina, a jesteś w ciąży, ale chcesz przed'nimi ukryć ciąże? Coś n.e. poszła prowokacja:D

Gość gość
biore ślub wczesniej bo wyskoczyla ciąża,ale ciąza jest chciana ...jestem z katolickiej rodziny ale to nie znaczy ze ja jestem fanatyczką...poprostu oni będa miec pretensje i żal ,że bez slubu ciąza itd....najwazniejsze jest dla nich co ludzie powiedzą itd.. musze to ukrywać z tego względu.

ludzie umieją liczyć. ale co cię obchodzi gadanie ludzi? powinno cię interesować raczej to, że głupimi stresami możesz zaszkodzić dziecku.

Gość gość
rozumiem autorke jak malo kto. mam identycznie w rodzinie. rodzina fanatycznokatolicka i największy grzech tozajsc w ciaze przed slubem , urodzić nieslubne dziecko oraz sie rozwieść.. ludzie gadają potem strasznie i wysmiewają ze rodzice zle wychowali córke.

Gość gość
Olać to.

Gość gość
Nooo, lepiej się wyskrobac przed ślubem i cnotliwa wyjść za mąż. Ciemnogróg i proderia. Autorko, wcale nikomu nie musisz się spowiadać co i jak. To jest tylko wasza sprawa. A ile masz lat?