Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mam zrobić kocham ja ale kocha innego

Polecane posty

Gość gość

niema juz ratunku już to zbyt wiele razy zepsuło sie ona wciąż mu dawała więcej szans ja wciąż byłem kolegą potem mi odbijało byłem zboczony dla niej itp ale ja to trochę kręciło potem ja powyzwalam dzisiaj go pocałowała znowu i patrzyli razem na samolot praktycznie mnie nie widzac widać ze sa zakochani nie radze sobie chciałbym sie zabic . niema juz takich normalnych kobiet :(

Gość gość
Olej i zakochaj sie w innej. :P

Gość gość
dzisiaj jechałem na dwu pasie powoli 200 i czasem myślałem o tym by sie zabić potem o mało wypadku nie zrobiłem . kocham ja wciaż i nienawidze ale bardziej ja kocham ale ona zinym jest zinym mnie zdradza prawdopodobnie co moge zrobić :(? nic sie nieda :(

Gość gość
Jak kocha innego to nic nie poradzisz:( tez szukaj innej I tyle!!

Gość gość
oj baba cię nie chce to wyzywasz od nienormalnych sam masz coś z głową jeżeli ktoś cię nie kocha to nie pokocha sam sobie robiłeś złudne nadzieje i teraz ryczysz jak mała dziewczynka przestań się użalać nad sobą zerwij z laską kontakt i znajdź sobie inną innej rady nie ma

Gość gość
olej jak ja widuje codziennie i ja kocham marze osexie z nią ;/

Gość gość
jak ci naoczach pozwalała sie obmacywac aja też miałem okazje tylko nieumiałem przy inych :(

Gość gość
niezmusze ale nigdy niechciała spróbowac nienawidze siebie ijej zato siebie ze pozwoliłem mu ja dotykac że ona jego wolała troche eh zabic sie byłoby najlepiej .

Gość gość
Taka niedojda ma prawko?:O tylko uważaj byś zabijając się na drodze nie skrzywdził kogoś niewinnego, również drzewa

Gość gość
tak mam prawko i gdybym wiedział ze ty pojedziesz autem tobym przyj***l 200 na godzine ibysmy obaj poszli do piekła . trzeba sie zabic bo to jest bez sensu niechce mis ie już zyc meczy mnie to zmeczonych okrutnie juz

Gość gość
Niestety nie da się nikogo zmusić do miłości. Chciałbyś, żeby ktoś był z Tobą z przymusu? Może spróbuj gdzieś wyjechać, zrobić coś dla siebie? Czas leczy rany i nawet nie próbuj myśleć o samobójstwie. Wiem co mówię ;)

Gość gość
ale ja odnoszę wrażenie że mogłem tylko inaczej sie zachowywać i bym ją zdobył :( mogłem ja obmacywac i by zmieniął moze zdane. ale cxzemu nie samobujstwo to dobra decyzja by była tylko nieumie tego zrobic nieumiałbym sobie żył podciąc :(