Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moje życie jest cale do doopy

Polecane posty

Gość gość

:( mam 32 lata, cukrzycę, otyłość, zero znajomych, wygląd goowna, zero perspektyw, wszzyscy moi dawni znajomi mają dobre lub b. dobre życia - prace, nawet doktoraty, podróże, samochody, rodziny, perspektywy, jaki taki wygląd, albbo chociaż zdrowie, a ja nic... Tak się smutno żyje, nawet nie ma dokąd wyjść z domu, wychodzę tylko do urzędu pracy, utrzymują mnie rodzice, tylko wsppominam czasy lo, któ5re były szare, ale przynajmniej nadzieja była, dzisiaj zostało tylko przemijaanie.

Gość gość
Chciałabym ciebie pocieszyć, powiedzieć coś miłego ale nie potrafię, jedyne co mi przychodzi do głowy to tylko banalne trzymaj się .

Gość gość
dzięki, to miłe

Gość gość
coesz się że masz kafeterie przynajmniej możesz tutaj trochę się dowartościować hejtując innych użytkowników ;)

Gość gość
czytanie kafe mnie dołuje, bo czytam ciągle o sobie, na drugiej szalii wielu się chwali, to też jest przykre jak kolejne kopy...

Gość gość
To prawda tu wszyscy samotni, smutni czy skrzywdzeni przez życie się "spotykają"

Gość gość
Chyba jakieś dwa dnie temu był temat samotnych świąt nawet nie wiesz ile osób spędza samotnie święta,no może nie zupełnie samotnie bo będzie siedział na kafeterii.

Gość gość
Do Autorki: jak czesto chodzi sie do Urzedu Pracy?

Gość gość
Gdzie mieszkasz, ze nie mozesz znalezc pracy chociaz jestes mloda?