Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najgorsze WADY w wygladzie u FACETA,jakie to ??

Polecane posty

Gość gość
penis powyżej 15 cm to kalectwo

Gość gość
my kobiety lubimy male penisy

Gość gość
15:26 gej analny to nie kobieta, nie wypowiadaj się za kobiety z łaski swojej panie geju

Gość gość
taki od 14 do 16 cm jest najlepszy. Idealny do kazdej dziurki. sama przyjemnosci nic nie boli

Gość gość
-rude lub jasne wlosy -długie włosy -przetluszczone wlosy/łupież/zniszczone włosy lub chora skóra głowy -niewidoczne rzęsy i brwi -wyupiaste oczy lub małe -srakowaty kolor oczu -zbyt gęste i długie rzesyi brwi -mały/zadarty nos -zez/ duze wady wzroku -wagry, zaskorniki, pryszcze, niewyleczony trądzik/blizny po trądziku -czerwona twarz -blada skóra -duże usta/wąskie kreski -brak zarostu -odstajace uszy -zepsute zęby i nieswiezy oddech -chude kończyny -chuda, anorektyczna sylwetka -blade ciało brak mięśni -nadwaga -gruby tyłek i opona na brzuchu widoczne żyły na ciele -małe dłonie -chude kosciste dłonie -obgryzione paznokcie -małe stopy -mały penis

Gość gość
- duży penis - otyła sylwetka - garbaty nos

Gość gość
- średni i duży penis - zez - kwadratowa szczena - chuda sylwetka - otyła sylwetka - nie wydepilowana klata

Gość gość
-ZAKOLA -Chude nogi -jaja do kolan -STARY/stare cialo :(

Gość gość
Gdzie wyscie widziały facetów z jajami do kobiet? Ja miałam kiedyś starego 34-latka i,nawet on nie miał jaj do kolan :-D

Gość gość
penis wiekszy niż 14 cm

Gość gość
Co wy macie z tymi penisami. Zalosne

Gość gość
Eh, depilowanie klaty u faceta jest obrzydliwe i antymeskie. to jakby kobieta się zapuscila pod pachami. zresztą, ten temat to lekka abstrakcja bo jak kobieta się zakocha to jej typ zupełnie się zmienia. niektore kobiety ze swoimi wymaganiami są po prostu śmieszne, wychodzi na to 95% mężczyzn to oblechy

Gość gość
jasne brwi i rzęsy pryszcze zepsute zęby smierdzacy brzydkie ubrania niechlujne paznokcie sucha du/pa chude nogi krzywe nogi mały penis niski ok160 głupi broda i wąsy bez auta

Gość gość
15.26 :D

Gość gość
Najgorsza wada u faceta to duży członek

Gość gość
A najgorsze wady w wygladzie kobiet ? 1 - wzrost ponizej 158 lub powyzej 180 2 - za chuda lub za gruba 3 - krzywe zeby 4 - płaska pupa 5 - brak piersi lub obwisle cycki 6 - krzywe nogi 7 - halluksy 8 - rozepchana pochwa 9 - przerosniete wargi sromowe 10-smierdzacy anus x I co jeszcze ?

Gość gość
15:49 taka prawda. 90% facetow w Pl to oblechy :-( w Niemczech w lepszych dzielnicach ( bez ciapatych i Polakow) faceci wyglądają jak modele. Niezależnie czy 20 czy 50 letni. Wszyscy są wysocy,przystojni,piękne twarze, ładnie,schludnie ubrani,gustowni,usmiechnieci,ladne fryzury,no prostu jak z innej gliny

Gość gość
To Ja Wam cos powiem... Ostatnio zaczelam nowa prace i jest tam dziewczyna z ktory musze miec codziennie kontakt.Ona pragnie za wszelka cene byc doskonala miala juz pare operacji plastycznych ,a I NADAL porownuje sie z kobietami,nawet tymi nieidealnymi... miala : operacja nosa 2x,podniesienie brwi,poprawinie brody,operacja pupy,botoks wygladzajacy twarz i jeszcze cos tam, i w ogole niewidac ze operacje plastyczne robila,wyglada to bardzo naturalnie,jakbym nie wiedziala to bym sie nie domyslila ze tak wiele rzeczy poprawiala,naprawde wyglada prawie idealnie jak lalka z obrazka,przy tym jest bardzo mila wrecz przemila,przynajmniej taka gra,szczegolnie do osob wplywowych,przemila jak slodka dziewczynka i faceci naprawde na to leca daja sie czesto nabrac.Jest to osoba ktora czesto mowi o wygladzie,ze szuka faceta tylko bardzo bogatego,niewazne ze brzydki,wazne by byl bardzo bogaty i mowi ze taki facet chce kobiety typu wow, i ze ona nie chce wygladac jak inne kobiety z ulicy,ze musi temu bardzo bogatemu facetowi cos zaproponowac,czesto slyszalam ze mowila o innej jakiejs jej kolezance ze "gdzie tamta do niej".Ona ogolnie uwaza sie za lepsza,ze te normlnie wygladajace kobiety z niedoskonalosciami nie maja szans przy niej.Mowi ze inne kobiety ja nienawidza,ze jak idzie do klubu to czuje,widzi zazdrosne spojrzenia innych kobiety... ALE to nie sprawa jej wygladu,ale tego w jaki sposob zachowuje sie,wywyzsza sie ze lepsza ,ladniejsza daje to odczuc innym kobietom i to za ten charakterek kobiety ja nie lubia, a nie za jej "ZROBIONA URODE" /przerobiona.... ,te jej gadanie mnie wrecz oslabia i powiem szczerze ze troche jakby wpedza mnie w kompleksy smutas.gif I czesto tez daje mi odczuc ze ja jestem gorsza,bo nie tak doskonala jak ona, ze na mnie taki bardzo bogaty facect nie poleci,bo nie wygladam idealnie,tak jak ona,bo tacy faceci fajni to chca tylko taki typ jak ona doskonala ,jak laleczka z obrazka,a nie zwykla dziewczyne. "Gdzie tam ja,przy niej,nie mam szans" Nawet troche naszego szefa probuje manipulowac pokazywac sie przed nim ze jest lepsza. Opowiada jak to jej byli faceci kupowali jej torebki chanel,prada za 3 tys euro,ze tylu facetow w niej zakochanych. tak jak juz pisalam... poprawiony nos 2 razy,botoks,podniesione brwi,opalona w solarium,dlugie doczepiane pasma wlosow,poprawiona pupa,tipsy,ale ma to tak dyskretnie zrobione,ze na pierwszy rzut oka tego nie widac i faceci lgna do niej,z tego co opowiada...caly czas prawia komplementy ze jest taka piekna,przepiekna.Sponsoruja ja i ona mysli ze tylko tego typu kobiety maja szanse,a te zwykle niedoskonale nie. A w glowie to taka pusta lalunia,ktora skupia sie tylko na wygladzie. Ale zrobione-przerobiona na sliczna laleczke. Ona szuka tylko bogatych facetow i mowi ze tacy bogaci chca tylko ladne prawie idealnie,a nie zwykle niedoskonale kobiety,wiec ona wszytsko robi by byc najlepsza,najbardziej doskonala z wygladu.I ona bardzo czesto srogo ocenia wyglad tych mniej doskonalych kobiet. W jej ocenie tych gorszych... Ze kazdy bogaty tylko na nia zwroci uwage,a nie na ta zwykla-niedoskonala. sa tacy FACECI co sie takimi laleczkami podniecaja,chwala je jakie sa piekne,cudne,zachwycaja sie takimi.Wiec co sie dziwic ze chca tak wygladac byc prawie idealne zrobione lalki. Ona jest niby idealna ,jak lalka,ale czuje ze rywalizuje nawet z tymi mniej idealnymi,chce byc zawsze numer1,najlepsza i mam wrazenie ze sprawia jej radosc jak ktos krytykuje,szczegolnie gdy jakis facet krytykuje wyglad innej kobiety,wtedy czuje sie ona dobrze nr 1,lepsza ,takie mam wrazenie... :(

Gość gość
burak,cham bez kultury

Gość gość
-Niezbyt wysoki,ponizej 1.85m -krzywe nogi -chude nogi :( -ZMARSZCZKI :(

Gość gość
-opalony w solarium -KOLOR Skory jak KURCZAK Z ROZNA :( -KOLOR SKORY zoltaczkowy :(

Gość Jan Walikoń Mikropenis
Popieram przedmowcow, duży penis to okropna wada,można nim zaspokoić kobietę, podoba się kobietom i jest obiektem pożądania. Ja mam małego i mam spokój od kobiet

Gość gość
duza wada bo sprawia ogromny bol partnerce

Gość gość
Nie może być chudy. Kobiety wolą brzuchatych od suchollatesów.

Gość gość
CHUDY FACET jest ANTYMESKI,facet musi wygladac jak FACET silny,zbudowany,dobre zbudowane nogi!

Gość gość
Jak można mieć dobrze zbudowane nogi?? Przecież wtedy nie zmieszczę się w rurki. Ehhhh

Gość gość
gość dziś chuda kobieta też antykobieca i aseksualna

Gość gość
Jak dla mnie: -długie włosy, albo wręcz przeciwnie, czyli łysy -brzydkie, żółte zęby -kobieca figura (odstający tyłek, wrrr), co na szczęście rzadko się zdarza Nie lubię też facetów napakowanych i niskich, takich krępych. Gustuję w wysokich i szczupłych (sama taka jestem). Kolor włosów bez znaczenia, byle nie rudy :P

Gość gość
Baba z 16:02 Jezu to Dalej się zalisz z tą koleżanką od operacji:O nawet'osobny'temat tu ciągnęła o tym, daJ sobie spokoj,'nie'masz swojego'życia???:O Albo sobie sama wszystko zoperuj albo olej temat, bo chyba masz jakąś obsesję na temat tej kobiety:O