Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Inni maja gorzejo to powiedziłam mój mąz

Polecane posty

Gość gość

Jeśli on nie pije, nie pali, nie szwenda się nigdzie.To powinnam być szcxzesliwa.I nie mam prawa się do niego czepiac.o cokolwiek.CXo o tym, myślicie?

Gość gość
Zapytaj jakie sa oczekiwania wobec kobiet, w siedmiu słowach, i postepuj podobnie, nagie minimum.

Gość gość
a potem zdziwiony ze nie ma seksu. nie ma i nie będzie.

Gość gość
Pewnie tez nie palisz i nie pijesz to zostaje mu jeden punkt. Powodzenia, od dzis facet gotuje albo pierze sam ;)

Gość gość
typ do którego nic nie dociera

Gość gość
Brak obiadu i nie wyprane gacie i skarpety dotrą na 100%. Chociażby zapachem.

Gość gość
Ma rację facet w domu to już skarb. Jeżeli nie śmierdzi fajkami, alko, i PRACUJE... Nie wiesz, ile kobiet ci zazdrości. Masz kogo rozpieszczać, z kim iść do kina, porozmawiać...Reszta zależy od kobiety- atmosfera w domu, ogarnięcie faceta. Kobiety są emocjonalne, bardziej uczuciowe, więc to one tworzą klimat domu. Więc nie bądź kolejną czepliwą ZRZĘDĄ, tylko uśmiech nr 5 i piecz ciasto. Beata Tyszkiewicz podzieliła się doświadczeniem życia, że w chwilach problemów rodziny, kłótni, cichych dni PIEKŁA CIASTO. Ono obejmowało przyjemnym zapachem cały dom, emocje i zło ustępowały...Wszyscy się rozwodzicie, bo wszyscy jesteście niedojrzali, mali, puści io widzicie prawdziwego sensu swego życia. GŁUPCY....

Gość gość
tylko ze nad związkiem musza pracować 2 osoby. nie da się cale zycie kogos za sobą ciagnac.