Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Macie laptop czy peceta?

Polecane posty

Ja przez większośc czasu(np. teraz) korzystam z mojego peceta, a preferuje go, bo lubie grać w gry, a pecety lepiej się do tego nadają. Laptop jest lepszy dla osób, dla których korzystanie z komputera ogranicza się do fejsa i ogólnie internetu. :P Ogólnie wiele rzeczy robie inaczej - nie mam też smartfona, wole moją starą nokie, nie lubie dotykowych ekranów, chociaż ostatnią myślałam żeby sobie kupić, bo nie mając dostępu do internetu poza domem troche tracę.

Gość gość
Jaka ty wyjątkowa jesteś, tyle rzeczy robisz inaczej... 😴 Wyjdziesz za mnie? 💤

Do internetu i fejsbukow najlepszy jest tablet. Jesli chodzi o laptopy to jestem fanem firmy HP ze wzgledu na design ich produktow. Ale laptop to tylko macbook albo wlasnie hp. A do gier to PC, choc w ogole do gier lepsza jest konsola, nienawidze grac w gry uzywajac myszki i klawiatura bo postura ciala podczas grania mnie denerwuje. Ogolnie mam przerwe z graniem na PC.

Gość gość
Mam tablet samsung

Gość Turkuć
Ja sobie gram i pracuje na laptopie ze średniej półki. Oczywiście chciałbym stacjonarnego peceta, ale budżet mam jaki mam i zakup nowego pc musi jeszcze poczekac. Gdy killka lat temu musiałem kupowac nowy komputer po przeprowadzce to mnie ograniczała przestrzeń nowego mieszkania i zakup stacjonarnego nie wchodził w rachubę.

Gość gość
Ultrabook Asus Zenbook 13,3"

Gość gość
Laptop to pecet, gimbusko po giertychowej maturze.

Gość gość
jakie laptopy polecacie do 3tys. z tym zeby byl piekny dzwiek. bo jak obczajałam hp to ponizej 3 tys. maja bardzo fatalne glosniki - dzwiek jest jakby spod wody. ladny dzwiek i parametry mial acer aspire vn7 /

Gość gość
Mam laptopa, trzy pecety i netbooka. W netbooka fajnie się gra w stare gry rpg, bo im mniejsza rozdzielczość tym ładniej to wygląda. Na laptopie w nic nie gram, tylko praca. Jednego peceta mam podłączonego do projektora i na tym puszczam najnowsze gry, które świetnie wyglądają.

Slyszalem ze acery czy inne lenovo podobno maja jakies podpisywane umowy na szpiegowanie uzytkownikow. Co mi kiedys moj ziomek polak w anglii opowiadal a on krakowianin ;). Lenovo lubi psuc dyski twarde.

Gość gość
co? lenovo nie chce za chiny ludowe, mialam u kogos stycznosc z tym, absolutnie nie dla mnie. mialam zawsze hp, no ale czy musze ponad 3 tys dawac zeby ladny dzwiek byl?? acer za 2800 ma ladny dzwiek, podswietlana klawiature i dobra karte dzwiekowa. no ale co mi naszpieguje ?

Gość tertek
ja akurat mam smartfona, właśnie dlatego żeby sobie na szybko przejrzeć neta, ale jak już mam coś konkretniejszego do zrobienia to zdecydowanie wolę stacjonarkę, w sferisie wymieniłem sobie podzespoły i nawet gry na spokojnie pociągnie mimo, że sam komp ma już swoje lata

Gość gość
jprd...mam lapka i jakoś nie posiadam konta FB...a ty jesteś taka wyjątkowo i nikt nigdy nie robi czegoś tak jak ty

Gość gość
lapka, peceta i tablet mam. stary lapek działa ale wolno bo stary procesor służy jako podstawka pod kwiatek

Gość gość
nie bo chce normalne windowsowe srodowisko. tam na macu sa zupelnie inne programy itd. to nie dla mnie.

Gość gość
Tablet Lenovo to jest porażka. Mam go i tylko mnie wkurza. Mam laptop Dell i jeszcze Toshibę, już nie gram. W pracy mamy sprzęt Apple, laptop i iphony, prywatnie używam już chyba rok Samsunga Galaxy S 5 Neo, na razie w porządku. Na gry nie mam teraz czasu, z biedą na muzykę, która mnie interesuje. Posłucham sobie, obejrzę teledyski, poczytam newsy i to tyle. Aktualnie pogłębiam moją wiedzę zawodową i stale się dokształcam, ciągle gdzieś wyjeżdżam

Gość gość
Ja mam laptopa z HP, spoko. Teraz mało kto ma kompa

Gość gość
też laptop

Windows to w ogolevjest s****wo polecam poczytac co wlasciciel microsoftu bill gates robil z innymi firmami robiacymi programy i komputery to zwykly zlodziej patentow.

Gość gość
no ok, ale nawet przy macu, to co, jaki tam jest edytor tekstu? czy jak przesle dokument tekst z maca to czy osoba pracujaca na office odczyta go? z maciem mialam stycznosc przez rok na informatyce czy jakiejs godz wychowawczej w liceum, bylo to 10 lat temu, z nudow siedzielismy tylko na safari. yt wtedy dopiero raczkowalo

Pytasz kogos kto nigdy nie posiadal zadnego komputera apple xD. Do najprostszych czynnosci wystarczy linux albo nawet windows xpczy nieszczesny windows 7. Nie wiem czy sony vaio nie produkuja laptopow z dobrymi glosnikami?

Nie wiem co szpieguje, mi tylko znajomy cos o tych markach mowil. Ale ja detali nie znam, cos wspominal. Oni generalnie maja wszystkie dane korzystajacych z windowsow najnowszych i handluja nimi. Ja tam mam wyj****e ogolnie. Ja zreszta z linuxa korzystam choc te popularne dystrybucje tez nie sa swiete ale przynajmniej mi juz ponad poltora roku chodzi system jak od momentu gdy zainstalowalem system a nie jak wimdows po miesiacu juz mi muli :/

Gość gość
sony vaio juz nie sa sprzedawane na europe. z tego co mi sie o uszy obilo to tylko chyba w azji

Gość gość
Ja wymieniłam swój stary komp pudełkowy na pięknego małego laptopika. Nareszcie mam więcej miejsca na biurku a komputer mogę zabierać ze sobą. Komputer był już bardzo stary wiec na jego sprzedaży tez bym wiele nie zarobiła . Komputer oddałam do punktu zajmującego się skupem elektrośmieci www.skupzlomu-elektroniki.pl.

Gość gość
Mam dwa Lenovo, jeden z pułapu cen 1500zł., drugi za 1900zł.. Oba mają kiepskie ekrany, zbyt jasne. Kupione 2 lata temu.

Gość gość
Laptop, na tyle dobry, że posłuży do gier. Za często się wyprowadzam by mieć peceta. Kilka smartfnów, w tym iPhone 3 (muszę oddać), 5 i 7 i parę innych, w tym Samsunga Galaxy i Alcatela (muszę się pozbyć też), macbooka, jakieś tablety (jeden jakiś no name i Manta, nie lepszy) i 2 iPody.

Gość gość
*iPady cholera jasna iPoda muszę kupić