Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta, mężczyźna z ero... Może by tak bez wyglądu?

Polecane posty

Gość gość
Forum kobiece opanowane przez facetów, gdzie najfajniejsze kobiety zostały wyhejtowane :-O :-D

Gość Najszybszy w mieście
To powyżej to ta zabawna riposta?

Oj chyba trudno znaleźć tą riposte :(

Gość Bledny bl
Lubie niestala bo jest stale super Lubie goscia bo to gosc jest Lubie ciz, mid . kiedys wypijemy razem kawe :D Lubie rudaska bo jest superaśna Lubie keczupusia bo jest kochana Lubie kusze bo jest myslivska Lubie pl bo przypomina mi troszke osiolka z kubusia puchatka. Taki spokojny i uwaza na swoj ogonek. A ogonek (czyt podszywka) wciaz robi mu psikusy Lubie moderacje bo zgodnie z zalozeniem pieprzy ich ero Lubie ksiezniczke bo mimo ze wyzsze sfery to nie zadziera nosa i jest superbabka Lubie kochac Ją bo lubie i juz Lubie lubieć I juz :D

Gość gość
Nie prowadzę archiwum postów, ale jak zobaczę ciętą riposte gościa, na pewno przedstawię ;) Czy może coś, ktoś poza Najem? ;)

Gość gość
No i o to chodzi ;) Błędny ;)

W zasadzie to i tak już sobie idę 😴 Pobawiłem się i czas zacząć iść do normalnego świata

Gość gość
Dzień dobry wszystkim 🖐️Naj Tobie życzymy dojścia Marku do poziomu Kokeja jak najszybciejstaraj się, bo moim zdaniem jesteś już bliskobliżej niż Blaszakciotkom tradycyjnie sie ma cio/ty.

Gość gość
jak to jest ze jak jest niebieski to temat zyje mimo hejtu na niego a gdy niebieskiego brak goscie nie potrafia rozruszac tematu/

Gość gość
No to ja pociągnę: lubię Błędnego za ciepło i nienachalny i nieoczywisty seksapil ;) Za to samo między innymi lubiłam tu kiedyś kogoś innego ;)

Gość gość
O i jakaś cio/ta się ociepliła od Blaszaka.

Gość gość
W takim razie niech niebiescy napiszą z gościa, może rozruszają bardziej niż goście-goście ;)

Gość gość
O, Ina można lubić za to, że wszędzie widzi cio/ty ;) Macie tak? No właśnie, nikt więcej tak nie ma ;)

Gość waderka
Niestety takiego Ina nie jestem w stanie przetrawic,o polubieniu tez raczej nie moze byc mowy. Ale Kredka uwielbiam:)za sposob bycia i kilka innych rzeczy;) Z kobiet naturalnie moje sweet ciocie👄👄👄z nikim nie zuzylam tyle wazeliny co z nimi;) Zapomnialabym o Agenciku i Toledo:)

Gość sweet ciocia
😘 😘 😘 ;)

Gość gość
Ja lubię Ina. Niczego i nikogo nie pęka. I jestem pewna że lubi Inu Ciotki.

Gość waderka
To dobrze, ze jestes pewna:) Ja jestem pewna, ze mozna okazac sympatie w jednoznacznie pozytywny sposob. Bardzo prosty:)

Gość gość wiadomo który
Ciocie za bystrość, niezależność, opiekuńczość, szczerość intencji :) Agencik za bycie moją pierwszą "ero-miłością" 😭 ;) :classic_cool: I dialogi z ciociami (szczególnie germańskie dialogi z Wadi :classic_cool: ) Toledo, za wszystko ;) Widmo za spacery i metafory :) Kredek za: patrz wyżej, tylko bez "kilka innych rzeczy", bo to nie znam ;) Błędny: patrz wyżej ;) In (kiedyś) za pokręcony umysł, podejście do kobiecości (seksualności). Można? Można :)

Gość gość
Lubię Przyjaciela bo to fajny facet jest i słucha Stinga Lubię Chwilę za subtelność i ciepło którym się dzieli, Lubię Waderę bo to kobieta z jajami ;) Lubię Gromi za wrażliwość i miłość do zwierząt, Lubię Toledo bo mi pudełka poukładał, Lubię Kotkę bo to kotka No i Smofika za poczucie humoru, Lubię Kredka za kredkę kolorową, Rycerza co w zbroję się przyodział :p A największe wrażenie, niezapomniane - wywarł na mnie Commodore 👄

Gość gość
Fajnie, piszcie dalej:)

Gość gość wiadomo który
Gromi, za bycie super w porządku babką :) Boska Luiza, za kobiecość i subtelną seksowność :) Kusza... nie wiem, jak to ująć, napiszę, jak się dowiem ;)

Gość waderka
Czuje, ze Kusze trzeba by zabrac na wodke w babskim gronie i wtedy juz by bylo wiadomo:)

Gość gość
Luiza i subtelność? Ale chyba nie masz na myśli jej wagi?

Gość gość
A co ma waga do subtelnosci?:ow postach nie ma kg:o

Gość gość
Nie , pewnie nie chodzi o jej mamucią wagę, wszak komplimenta nie dotyczą wyglądu Subtelność to pewnie według gościa to: i to [usta

Gość gość wiadomo który
Gość za to, że jeśli zechce, potrafi nie być podły... ;)

Gość gość
Czego chcecie? Gruby też człowiek.

Gość gość
Dajcie spokój:(

Gość gość
To przez takie posty tutaj nikogo nie ma:(

Gość gość
Jeśli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze, albo o lubienie. Lepiej jak nikt nikogo nie wyzywa, i nawet gość napisze prawdę co myśli :).