Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem już 3 lata sam, nie potrzebuje miłości, układ!!

Polecane posty

Gość gość
To pewnie prowo bo ciezko mi uwierzyc zebys tu szukal ukladu, sa lepsze strony do tego

Gość gość
gość dziś Myślę, że tutaj tłumaczenie na niewiele się zda. Musiałabyś znaleźć się w podobnej sytuacji. Kochać tak bardzo, szczerze i przejść przez to, co ja przeszedłem z tą miłością. Włącznie z szydzeniem wręcz ze mnie na koniec tego związku. To powoduje automatyczną reakcję organizmu, który broniąc się przed destrukcją, zaczyna odcinać gałęzie, które silnie go zniszczyły. W tym przypadku tą gałęzią była zdolność miłości do kobiety. Nie sądzę, żebym na coś narażał. Jasno piszę , że nie chodzi mi tutaj o związek. Wiem, że są osoby płci żeńskiej, które też nie chcą ładować się w związek, bo również nie potrafią zaufać, zakochać się, a potrzebują ciepła, bliskości, ciała mężczyzny. O taką osobę mi chodzi. Nie o taką, która chce (przepraszam) bzykać się na prawo i lewo, a o taką, która potrzebuje tego ciepła, ale właśnie z powyższego powodu, nie ma tego. A chociaż tyle bylibyśmy sobie w stanie zapewnić wzajemnie...

Gość gość
gość dziś nie, nie jest to prowo, a szukać można wszędzie, gdzie bywają kobiety

Gość gość
a juz nie p*****l. na pewno nie przezyles tego co ja, czyli stalkowania i robienia wody z mozgu przez faceta. i nie p******** tak jak ty, ze juz nigdy nikogo nie pokocham. zebys przezyl choc 1/3 tego co ja to moglibysmy dyskutowac.

Gość gość
gość dziś Nie będę się z Tobą licytował, kto więcej przeżył, bo nie wiem, co Ty przeżyłaś. Wiem tylko, że niewiele mi brakowało do śmierci.

Gość gość
Autorze, zostaw prosze adres do siebie.

Gość gość
Adres mogę zostawić co najwyżej mailowy;) Jakby była jakaś chętna na taki układ, najlepiej z Łodzi lub okolic, zapraszam: jarekrst@wp.pl

Gość gość
oj mi tez bylo blisko i to nie raz! spytaj sie mojego stalkera o sesje zimowa 2012, co ze mna zrobil. ile schudlam, ile siedzialam dni zapuszczona w wynajetym mieszkaniu.

Gość gość
Autorze napisz koniecznie jak tam poszukiwania? ;)

Gość gość
dlatego kiedys zawal go dopadnie

Gość gość
poproszę o odpowiedzi na kilka pytań: 1. Wiek 2. Co Cię intryguje w drugim człowieku? 3. Twoje pasje 4. Co daje Tobie satysfakcję w życiu? 5. O czym marzysz najczęściej?

Gość gość
gość dziś Poszukiwania, to za dużo powiedziane. Póki co zero odzewu;)

Gość gość
gość dziś Nie chciałbym tutaj na forum za dużo o sobie pisać z jasnych powodów. Mam około 30, wszystkie zęby, nie łysieję, jestem zadbany - sylwetka wysportowana, osoba musi się zwyczajnie podobać, dziewczyna musi być szczupła, delikatna, kobieca, inteligentna, mam sporo pasji, ale nie chcę publicznie. Satysfakcję w życiu dają mi sukcesy w życiu zawodowym. Marzę, żeby pozostać zdrowym człowiekiem, żeby osiągnąć sukcesy w życiu zawodowym, bądź na płaszczyźnie swoich pasji:)

Gość gość
nie zesrajcie się wzajemnie od tych waszych wymogów i ty i ta pindka co cie analizuje :-) raz dostałęś po d***e a teraz tchórzostwo cie omotało,na tym co sztuczne jeszcze nikt daleko nie pojechał,miłośc dla odważnych ,półśrodki dla tchórzy

Gość gość
a teraz będę miła,zanim zaufasz babie dobrze ją poznaj i zaprzyjaznij się z nią i przegadaj wszystkie ważne tematy ,jak nie będzie u niej śladów myśli wyższej nie zakochuj się bo to zazwyczaj prymitywne gadziny

Gość gość
Dzięki za radę, ale jest ona dla mnie dość oczywista. Jednak czasem takie baby na początku zgrywają kobiety idealne, a później wychodzą kwiatki... Tak właśnie się naciąłem, dlatego teraz chcę układ, nie związek.

Gość gość
Propozycja układu cały czas pozostaje aktualna.

Gość gość
Ale żałosny d_u_p_e_k :(. x Nie stać go na prostytutki, to szuka naiwnej desperatki, by dała mu ZA DARMO. x Na wymioty mnie zbiera, gdy jego brednie czytam :(. x Każda mądrzejsza prostytutka, u której wykupi regularne spotkania, będzie mu dawać to samo, co obca dziewczyna bez związku. Obca, bo poznanie siebie oznacza pewną intymność, a w konsekwencji związek. I on twierdzi, że jest inteligentny :P. x Gdyby był przystojniejszy od diabła, to bez problemu, znalazłby kogoś w realu. Musi być bardzo aspołeczny, albo wybitnie zboczony, że okoliczne kobiety go unikają. x Która z dziewczyn ma ochotę by np. dusił jej matkę (czego od debila z portalu BADOO doświadczyła moja znajoma).

Gość gość
gość dziś Intuicji kobiecej nie masz za grosz, więc wnioskuję, że jesteś gimnazjalistą płci męskiej oceniającym innych swoją miarką... Komentował nie będę, bo nie ma czego. Jeśli jest jakaś chętna, zapraszam: jarekrst@wp.pl

Gość gość
Takich chętnych to by kolejki pod domem stały haha...

Gość gość
Kolejki, to by się ustawiły, jakbym swoje zdjęcie wrzucił;) Ale na forum tego nie zrobię. Nie jestem rooochaczem na prawo i lewo, chciałbym mieć jedną, stałą partnerkę w relacji opartej na jasnych zasadach, bez miłości, do której póki co nie jestem w tej chwili zdolny, układ oparty na wzajemnej czułości i namiętności - bez miłości, więc nie chodzi mi o związek podkreślam raz jeszcze.

Gość gość
gość dziś - Autorze a co będzie jak się zakochasz w swojej friends with benefits, a ona bedzie mężatką?

Gość gość
Czułość i namiętność jest tylko w miłości , a układ to prostytucja.

Gość gość
Chcesz mieć darmową prostytutkę na wyłączność.

Gość gość
gość dziś Nie chcę mężatki, szukam osoby, która została podobnie jak ja zraniona i nie jest gotowa na miłość, a brakuje jej bliskości mężczyzny tak, jak mnie brakuje bliskości kobiety.

Gość gość
Dziwki szukasz a nie kobiety palancie.

Gość gość
Tu ktos prawde napisal: x Nie stać go na prostytutki, to szuka naiwnej desperatki, by dała mu ZA DARMO. x I tyle w temacie! :)

Gość gość
dziś [19:27 Autorze, nie chcesz mężatki ponieważ ? Boisz się zakochać... Sex to nie tylko mechaniczne ruszanie tyłkiem... Chcesz kobiety na wyłączność a to już nazwałabym ZWIĄZKIEM a nie układem.

Gość gość
gość dziś , gość dziś Co Wy wiecie o życiu, dzieciaki...(?)

Gość gość
Szkoda, że mieszkasz tak daleko. Ja jestem z Górnego Śląska, eh...