Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Platforma w nocy chciała zrobic ZAMACH STANU !

Polecane posty

Gość gość
PIS przegiął pałę...... z UBecją nikt jeszcze nie wygrał !!!!!! To UBecki Kraj. Taki był i taki będzie. Demokracja TAK ale taka jaką UB w 89r. ukonstytyowało i wprowadziło rękoma tych co się im sprzedali

Gość gość
niech wracają na ukrainę i do niemiec tam ich miejsce....

Gość gość
Zjeżdżaj autorze, pisowski idioto. To oni rozwalają nam kraj i robią co chcą, wprowadzają albo wymyślają chore ustawy. Mam nadzieję, że niedlugo porządzą

Gość gość
PIS to zdrajcy i bandyci!Boże chron ojczyzne!

Gość gość
Jasne...,lepsi sprzedawczyki,aferzyści i złodzieje z PO i ich kumple! Gratuluje wyboru!

Gość gość
ani PO ani N. nigdy nie zdobędą władzy. A to dlatego, że nie maja żadnego planu ani propozycji dla Polaków. PO chce się ponownie dorwać do koryta które im obcięto a N. liczy na wcześniejsze wybory w związku z utratą finansowania z budżetu. którą to stratę sobie sami zafundowali (ekonomiści i znający się na wszystkim, hehe). Niestety obie te partyjki mogą jeszcze pluć na Polskę max 1 rok. A potem? Cóż pozostaje mi tylko podziękować za udział w polskim systemie parlamentarnym. Świeć Panie nad nimi. Wolę nawet zamordyzm pisu pod warunkiem, że większości rodaków będzie żyło się lepiej niż jaśnie oświecone rządy PO i N. które dają się nażreć tylko swoim

Gość gość
true true

Gość gość
Też jestem za PiSem,ale mnie wk...,że za bardzo kumają się z klerem,ale coś za coś

Gość gość
tam gdzie kler tam jest polska bez kościoła polska popadnie w niewole tak powiedział Jezus do wandy Malczewskiej w 1870 r pis robi burde ja widze ze to oszołomy z platformy robia zadyme wmawiaja ze to pis a prawda jest ina petr****ce wyborów bo ma długi 2 miliony i od samego początku szukał okazji by obalic rzad i nowe wybory

Gość gość
bóg jest za tymi kturzy przestrzegaja dekalogu wiec zapewne bóg nie bedzie za platforma która jest za aborcja gender i za liberalizmem

Gość gość
to szkoda ze nie zrobili tego zamachu,by się pozamykało cwaniaków i złodziei i byłoby spokojniej