Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Merez360

Dziewczyna jest obojętna, co robić?

Polecane posty

Gość Merez360

Witam mam taki problem, od niedawna spotykam się z taką dziewczyną, ale jest problem. Mianowicie gdy się z nią spotykam to zachowuje sie obojętnie, jest zapatrzona w telefon, jej odpowiedzi to typowe "tak, nie, nie wiem, może, yhy, aha", jest taka zamknięta w sobie i czasami lekko wredna. Zachowuje sie jakbym ją zmuszał do tych spotkań, a sama mnie namawia żebym się z nią spotkał czy gdzieś poszedł z nią. Gdy piszemy wszystko jest ok, słodkie słówka itp, ale jak już sie spotkamy to czuje jakby sie ze mną spotykała z przymusu, a podkreślam że to ona sie ciągle pyta kiedy mam czas i czy się z nią spotkam. Proszę o pomoc :(

Gość gość
Też mam podobny problem :|

Hm, może ona "na żywo" rozkręca się powoli? Może łatwiej jej wyrazić siebie w "wirtualnym" świecie, właśnie poprzez smsy itp.

Gość gość
Wasze dziewczyny dzwonią do swoich alfonsów.

Gość gość
olej ją

Gość gość
Ja miałem sytuacje identyczna, zlekceważyłem to bo myślałem ze w małzeństwie to minie, teraz jest tylko coraz gorzej z dnia na dzień. Mam nadzieje ze już wkrótce się od siebie uwolnimy, najbardziej szkoda naszego dziecka. Nie rob tego błędu co ja, olej ja !

Gość gość
ja też miałem taką sytuacje w związku.. koopnij ją w d**e nim będzie za późno

Gość gość
to osoby niezdolne do uczuć pięknych,chcą mieć ułożone w życiu ,czyli mąż wsparcie opinia społeczna itp. tylko tyle