Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarny Księżyc

Dla tych co nie lubią dudy mam dobre wieści

Polecane posty

Gość gość
Zmień awatar pedale.

Gość gość
przeciez to jakiś kochanek ojca prezesa pisał :P Ojciec Prezes Imperatorem EUROPY pózniej świata a w niedalekiej przyszłosci dzieki takim fachowcom i ekspertom podbije galaktyke :P :P..

Od kiedy pedały wstawiają obrazki dziewczynek :P?Ale patrzałem i wynika z tego że coś się zna:P.Chociaż sporo się myli:O.Ja chyba jestem lepszy:classic_cool:.

jescze poltora roku znalbym przyszlosc na podstawie natchnienia artystycznego mojej Nieswiadomosci snu mojego swiata slonca nad ktorym trwam w odmienionej formie twórczości boga, ja we wlasnym doskonalym snie swiata jego i jego przygladaniu mi sie mojej aktywnosci checi poznania go przez siebie i jest mi wtedy milo, gdy wiem co on mysli i ja wiem co ja mysle. swiat ostatniego boga jednego z ostatnich, piekny i doskonaly, moze Swiat aniola, moze akurt moj. albo kogos innego doskonalszego. 😴 xD

Przyszlosc znalem cala kiedys ja i wiem co planuje 7 iluminatow rodow swiata, a komici oni tez nas dobrze nie rozumieja a oswieceni znaja sekret ich obecnosci. dziwne.