Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Przeleciałem mój obiekt westchnień... Tak jakby

Polecane posty

Gość gość

Życie czasem potrafi być sprawiedliwe. Będąc jeszcze we wczesnej podstawówce zadużyłem się w pewnej dziewczynie... Pierwsza prawdziwa miłość... niestety mój wygląd zewnętrzny raczej laski odstraszał więc wiadomo jak się skończyło zagadanie do niej.. Wyśmiała mnie przed całą klasą przez co miałem już prze.******* do konca mojej edukacji (do liceum juz nie poszedłem bo sie nigdzie nie dostałem). Ale dzisiaj nadszedł dzien na ktory sie czeka całe zycie. Do McDonalds gdzie pracuje weszła owa dziewczyna. Widac kobieta z klasa, pewnie daje du.py jakims vipom . Mnie oczywiscie nawet nie poznała. Tak naprawde nawet na mnie nie patrzyła bo w stroju słuzbowym McDonalds musze wygladac naprawde zalosnie. Namowiłem były obiekt mych westchniem aby zamowiła specjalnosc szefa kuchni tak tak, z ekstra sosem . Nalałem do jej hamburgera całą zawartośc spermy jaką mi się udało wczesniej w nocy wydobyc i delektowałem się jej kazdym kęsem wyobrazajac sobie ze robi mi loda Jej chyba tez smakowało bo jej uśmiechnieta i zadowolona twarz po prostu emanowała rozkoszą. I tak oto przeleciałem moj obiekt westchnien.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować