Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dostalam mieszkanie komunalne

Polecane posty

Gość gość

I dla tego mam się czuć gorsza? Wychowywała się w rodzinie zastepczej. A teraz słyszę od innych że tylko patologia dostaje takie mieszkania.

Gość gość
to zapros mnie na riki tiki tak ;-)

Gość gość
powinnas czuć sie lepsza bo ludzie uczciwie pracujący nie dostają mieszkań, tylko patologia i obiboki

Gość gość
Czyli to jednak zawiść , że ja dostałam a oni nie

Gość gość
tak, zwłaszcza że dostałaś z ich pieniędzy, bo to oni płaca podatki a ty dostajesz mieszkanie tylko dlatego ze jesteś patologia na którą reszta musi zapieprzać

Gość gość
A czemu tak myślisz? Jestem patologia bo nie mam rodziców? Też pracuje i płace podatki. Interesujące jak odbieracie dzieci z rodzin zastępczych i domów dziecka

Gość gość
a niech ci Bóg pobłogosławi masz to się ciesz i nie chwal bo ludzie zawistni bo ciężko o mieszkania

Gość gość
Nie masz rodziców, bo nie żyją, czy woleli chlać niż się tobą zająć? Bo większość sierot w tym kraju to sieroty społeczne, od małego przesiąknięte patologią i obciążone nałogami. Zatem tak, takie dzieci to zazwyczaj zdemoralizowana patola. A skoro pracujesz, to sama kup sobie mieszkanie, jak reszta pracujących.

Gość gość
A Boże Narodzenie tuż tuż... Wszystkiego dobrego na nowym mieszkaniu :)

Gość gość
Autorko, nie słuchaj tego dziadostwa co wypisuje. Ja z całego serca ci gratuluję i życzę powodzena.

Gość gość
Dziadostwo to taka patologia jak autorka, która tylko żebrze zamiast wziąć się do roboty i kupić sobie własne mieszkanie. Inni ciężko pracują na własny dom i jeszcze takiej łachudrze muszą sponsorować.

Gość gość
dziadostwo to wyciąga łapy po cudze i popiera patoli

Gość gość
ja tez ci gratuluje ze nawet rodzina zastępcza cie kopneła w doope i musisz żebrać o pomoc podatników którym sie odbiera żeby dawać nieudacznikom

Gość gość
Odezwały sie polskie katoliczki. Szlag chce was trafić, że dziewczynie się udało ułożyć życie, a wy kątem u teściowej albo na zażynających kredytach. Polska swołocz.

Gość gość
jest wielu ludzi którzy mają/mieli równie ciężko a nawet ciężej i sami pracują na własne mieszkania/domy i jeszcze ciebie muszą sponsorować z własnej ciężkiej pracy, a to że miałaś w życiu pod górkę nie twoja wina ale mam wrażenie że jest to wymówka miałam ciężko więc mi się należy, nie nic ci się nie należy, dumna z siebie mogłabybyś być wtedy gdy mimo zerowego startu do czegoś doszłaś własnymi siłami i ciężką pracą

Gość gość
a wielu jest takich ludzi którzy wyszli z biedy i nieszczęść sami ciężką pracą i nauką więc im się należą brawa

Gość gość
autorko taka jest prawda patologia dostaje teraz mieszkania komunalne, mieszkania takie są teraz przydzielone w "nagrodę" za to że nie są w stanie samodzielnie opłacić czynszu i rachunków wszystko im opłaca mops taka prawda, za chwilę będą rozwiązywane umowy na najem z ludźmi którzy ciężko pracują i opłacają na czas czynsz ale nie stać ich by wsiąść na kredyt mieszkaniowy więc na dobrą sprawę możesz nie za długo nacieszyć się swoim mieszkaniem bo za kilka lat być może będziesz musiała zwolnić je komuś innemu bo np. ktoś stwierdzi że za dużo zarabiasz i stać cię na kredyt mieszkaniowy

Gość gość
w moim bloku mieszkaja dzieci z domów dziecka i rodziny z chorymi dziećmi więc nie uważam,że to patologia. mam nadzieję ,że nigdy nie bedziecie w mojej sytuacji ani wasze dzieci. chcialam się przekonać co myslą postroni ludzie przynajmniej teraz wiem jak odbierają mnie znajomi, którym się nie chwale ale to małe miasto i każdy wie jak jest.

Gość gość
Autorko, cieszę się razem z toba. Dziwię się tylko, że jest tyle osób, którym piana z gęby z zazdrości cieknie. Wesołych świąt.

Gość gość
Odezwały sie polskie katoliczki. Szlag chce was trafić, że dziewczynie się udało ułożyć życie, a wy kątem u teściowej albo na zażynających kredytach. Polska swołocz. xxx Wróc do pierwszego zdania i zastosuj do siebie , bo widać, tez masz problem z agresją i mową nienawiści.

Gość gość
Tak? A co powiesz o tych żenujących wpisach? Też cię szlag trafia, że komus się udalo, a tobie nie? Aaa, ty mieszkasz w pałacu, a mąż służy jako bankomat. Szkoda tylko, że to nie twój pałac i nie twój mąż.