Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A95

Miłość czy przyzwyczajenie ?

Polecane posty

Gość A95

Witajcie dziewczyny. Jestem młoda kobieta, a tym samym mężatka z 3 letnim stażem i mama 2letniego urwisa. Z mężem łączy nas dziecko iii ?? Mój mąż na stałe pracuje za granicą w domu jest co kilka tygodni.. Sama tez pracuje, ale na miejsu. Gdy maz wyjezdza to wiadomo, tesknie i czekam az wroci.. a gdy wroci jest beznadziejnie. Taka meeeega pustka. Sex mamy słaby z mojej winy . W ogóle mnie nie pociąga, nie chce mi się z nim kochać. Dziewczyny, jak to jest u Was ?? Co robić ?? :-/

Gość gość
Miałam to samo,tylko nieco później.. Dobrze gdy daleko,czułe telefony itd.a gdy razem...nuda.Z seksem to samo. Jesteśmy razem wiele lat,mamy dorosłego syna ale gdybym mogła cofnąć czas to bym odeszła. Trwamy z przyzwyczajenia. Żałuję straconych lat. Uważam jednak,że nie należy slùchać w takich sprawach innych tylko kierować się własnymi uczuciami i wyobrazić sobie siebie za np.10 lat. Może porozmawiać z psychologiem. Może to jakaś depresja. Nie wolno nic robić na szybko bo może to być tylko chwilowe i minie. Życzę aby wszystko się dobrze ułożyło.

Gość A95
Gościu, wielkie dzięki ☺ wyszłam za mąż trochę z przymusu 'byłam w ciąży, rodzice nacislali'. Kurcze. Byłam taka młodziutka, ślepo zakochana i dziecinna. Wolę sobie nie wyobrażać co będzie za 10lat

Gość gość
Jak ma być między wami dobrze skoro widujecie się co kilka tygodni? Związek który już trochę trwa wymaga ciągłego kontaktu, bliskości, obecności... a tak gdy już dochodzi do spotkania po czasie to okazuje się że właściwie nic was nie łączy, bo nie macie żadnych nowych wspólnych przeżyć, każde z was żyje osobno.