Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Mam wrażenie że w internecie siedzą ludzie z innej planety niż ja

Polecane posty

Na przykład te wasze dylematy - to wygląda tak, jakby wszyscy tutaj mieli jedno jedyne zainteresowanie - miłośc i związki. Przecież to jest tak mało interesujący i pierwotny temat, że nie wiem o czym tutaj aż tak dużo dyskutować. Ja mam faceta, jak nie miałam to było mi źle ale w życiu nie przyszlo mi do głowy żeby tak dogłębnie myśleć o związkach i rozkminiać na ten temat - może dlatego, że mam dużo ciekawszych zainteresowań. A już najlepsze są te wasze opisy tego waszego dresiarsko-blacharskiego rynku matrymonialnego - polki są takie i takie, polacy sa tacy i tacy, kobiety to materialistki blablabla - a nie zauważacie że nawet jeśli te stereotypy są prawdziwe(ja nie wiem, przebywam w towarzystwie ludzi na poziomie a nie waszym) to dotyczą tylko takich prostaków jak wy, z waszego środowiska, a nie wszystkich ludzi.

Gość gość
"Ja mam faceta" Ha ha ha :D🖐️ Good joke! :D 10/10 :D🖐️

Gość gość
Ja mam faceta, jak nie miałam to było mi źle xxx No to się uśmiałem.

Gość gość
Dużo jest racji w tym co piszesz ale ja uważam również że najwięksi ludzie są właśnie skromni

O, i jeszcze to, dziękuje że mi przypomnieliście swoim zachowaniem. Traktowanie osób z forum, jako jakichś swoich znajomych. Mi to śmierdzi jakimś brakiem życia towarzyskiego w prawdziwym świecie, nikt normalny nie podniecałby się obcymi ludźmi, których zna jedyne po nicku na jakimś dennym forum - a tutaj ciągle widze - kciukiem to, oszka tamto itp. Nawet w tym poście zamiast dyskutować merytorycznie, to wydaje się wam, że jestem jakąs waszą znajomą i negujecie fakt z mojego życia osobistego, przywołany tutaj tylko przy okazji i w zasadzie nieistotny.

Gość gość
W pewnym sensie jesteś tu znana i wbrew pozorom dużo o tobie wszyscy cię znają choć jest to znajomość tylko wirtualna to jednak wiemy co słuchasz czym się interewujesz że jesteś wysoka i teraz wiemy że masz faceta i pewnie kiedyś się dowiemy że wychodzisz za mąż, na nic na te informacje ale każdu wchodzi na to forum ot tak sobie chyba już z przyzwyczajenia.

Gość gość
mnie się już w ogóle nie chce z nikim dyskutować, bo to bez sensu. Zazwyczaj nikt się ze mną nie zgadza, wciska mi na siłę swoje poglądy, ty też jesteś wredna. Myślisz, że nikt oprócz ciebie nie zna jakichś tam zespołów jak Peste Noire, Slavland, Asphyx czy cokolwiek, niczym się nie interesuje to spadaj. Audiatur et altera pars jaśnie chamico i prostaczko

Gość gość
Jak ci śmierdzi idź się umyj, czego ściemniasz naokoło i dupę zawracasz ludziom? Każdy pisze to, co chce na to jest forum. Każe ci ktoś czytać te wypierdziny na siłę? Po ..uja wytykasz innym błędy, nie twoja sprawa

Gość gość
kolejny głupi temat i problem ☺

Gość gość
MizantropiaOdraza1994 może albo Twój facet macie do odsprzedania kamień do kapusty?

Gość gość
..."Jestem nieszczęśliwa przez to, że inne kobiety są szczęśliwe ..."Każdy głupi się domyśli co dalej ☹

Gość gość
A po co ci ten kamień?

Gość gość
jedne to by się ucieszyły jakby miała faceta na sprzedaż, a nie jakiś kamień. Teraz rozpacz na forach, że nikt nie zaprosił na Sylwestra, że nie ma z kim iść. Problem wszechczasów. Jak ktoś jest z innej planety to niech tam wydupia z powrotem i pasuje

Gość gość
,,(...)przebywam w towarzystwie ludzi na poziomie a nie waszym) to dotyczą tylko takich prostaków jak wy, z waszego środowiska, a nie wszystkich ludzi.'' xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx To czego szukasz na Kafeterii,skoro to dla ciebie siedlisko prostaków?