Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rozumieć zachowanie takiego faceta?

Polecane posty

Gość gość

Jest po rozwodzie, wierzacy, inteligentny, srednio-przystojny, ale fajny z poczuciem humoru. Znamy sie od paru miesiecy, pracujemy razem. U nas w pracy jest tak, ze czesto przychodza na chwile nowe osoby na szkolenia, kobiety i mezczyzni. Gdy ja przyszlam do pracy, byl mna zainteresowany, widzialam ukradkowe spojrzenia, niby z kims rozmawial a przygladal sie mnie. Zauwazylam ze zaczal o siebie dbac, patrzyl coraz czesciej i intensywniej, a ja sie bardzo zdystansowalam, bylam sztywna jak struna gdy widzialam jego spojrzenia i bardzo powazna. Potem zobaczylam jakby sie na mnie wsciekl i obrazil. Potem zauwazylam ze zwracal uwage na nowe kobiety, ktore przychodzily, bywal dla nich mily, nawet przysuwal im krzeslo, gdy przychodzily a mi nigdy nie dawal (!). Jedna z nich byla jego stara znajoma ktora wpadla do nas na jakis czas. Potem byl mily dla innych kobiet, ktore przychodzily, zwracal na nie uwage itd. Wiem ze ma jedno dorosle dziecko, jest po rozwodzie - z neinanych przyczyn, jest wierzacy. Jednoczesnie widze ze jest zazdrosnikiem i gdy sa nowi mezczyzni, to ich raczej ignoruje, a nawet probuje delikatnie dyskredytowac w formalnych sprawach. Mam przekonanie ze mu sie podobalam, do dzis to widze, jak sie odstrzele bardziej, widze jego spojrzenia, ale nie rozumiem, dlaczego on skacze tak z kwiatka na kwiatek i co jest rzeczywistym zainteresowaniem? Dla mnie nie byl od poczatku mily, niepewnie sie czail, ale mocno obserwowal. Te na ktore potem zwracal uwage - nie uwazam zeby byly ladniejsze ode mnie, a byl dla nich mily. Nie wiem, co mam o nim myslec. Lubie go, ale mnie wkurza tymi zachowaniami. Co to za typ? I po co tak sie interesuj***abami? Co mial do mnie? Lub co ma?

Gość gość
rozwodnik i wierzacy :D x to ze sie ktos odpicuje to niekoniecznie dla ciebie. moze poznal kogos innego np na tinderku i leci do niej do pracy. x to by bylo na tyle

Gość gość
To nie ja od ujeżdżania jak muła jakby co :P

Gość gość
dobrze wiem o kim pisales, ze jest mułowaty. musiałes sobie ulżyć we frustracji.

Gość gość
Lol xDD Po 1. jestem kobietą, po 2. nigdzie nie pisałam że ktoś jest MUŁOWATY xDD a po 3. to ewidentnie goovno wiesz bo się błaźnisz xDD

Gość gość
Przez takie właśnie zachowania jesteś sama. "Ty dobrze wiesz" hahahahahaha biedni faceci muszą się użerać z takimi idiotkami-wariatkami-neurotyczkami 🖐️

Gość gość
pies jest mulowaty i marzy mu sie by po nim skakac jak po starym osle. nie wiedzialas?

Gość gość
Ja pyeehdole, co za zoofilskie jakieś zapędy xDD

Gość gość
wierzący rozwodnik? to w co on wierzy ? w Sziwę?