Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest za dużo Polaków w UK.

Polecane posty

Gość gość

Niedziwne ze z praca krucho i cieżko o nią jak kazdy przyjeżdża i chce zarabiać miliony hahah

Gość gość
Nie no spoko ogólnie, Polaków nie jest za dużo, ale za dużo jest tych wieśniaków bez szkoły którzy są za tępi żeby sobie poradzić w kraju i szargają nam opinię za granicą, a za mało tych na poziomie. Dlatego coorvów unikam jak ognia.

Gość gość
Przecież nikt naprawdę na poziomie nie musi wyjeżdżać zagranicę :P Już bym wolała mieszkać np. na południu Europy lub w Dubaju niż w tym zimnym, zagrzybialym UK

Gość gość
Robactwo cebulactwo przemawia przez Ciebie, skoro zakładasz że wyjeżdżają tylko ci co MUSZĄ, a nie ci co CHCĄ. Taka różnica między tym plebsem co się rozproszył po UK a ludźmi którzy się za nich muszą wstydzić.

Gość gość
21:41 UK niczym mnie nie intryguje jakbym miała sie po świecie włóczyć to wlasnie w ciepełku.

Gość gość
Jak ja się ieszę, że już się pozbyłem tego fran/co/watego polskiego obywatelstwa.

Gość gość
Elita to jednostki, elita nie wyjeżdża z Polski :P a jak już to raczej nie do UK :P Elita nie wyjeżdża pracować w szkole lub księgowości w UK , to poszukiwacze "lepszego zycia", "łatwej kasy", która i tak jest tam marna. Jeden c***j czy zarabiasz £1500 i wydajesz około £1000 na życie, czy zarabiasz 3000zl i wydajesz 1000. Polska tańsza.

Gość gość
Pshemo masz stulejkę?

Gość gość
Autorze pier/dolo/ny zazdrośniku, cwelu. Ciebie jest za dużo i tobie podobnych. Gowno wiesz bo w d***e byłeś. Wieśniaku.

Gość gość
Wlasnie byłem w wielu krajach i trochę widziałem. Muszę przyznać, ze "swoich" sie łatwo poznaje po tym jak świetnie parzą kawę i brak im klasy .

Gość gość
*brakuje

Gość gość
22:24 czego autor mialby ci zazdroscic? :P

Gość gość
21:35 jesli zaczynasz zdanie od "nie no spoko ogolnie" to tez sie zastanow czy nie jestes jednym z tych wiesniakow bez szkoly

Gość gość
mnie sie uk podoba, klimat wcale nie najgorszy i ci ktorzy przyjechali pracowac np. w szpitalach maja bardzo dobrze. Duzo osob przyjechalo tez bo chcieli, zwlaszcza tycg ktorzy sa tu latami.

Gość gość
stanowisko salowej to ambicja zycia :P

Gość gość
W Polsce nie ma przeludnienia. Ale tutaj nikt nie chce przyjeżdżać, oprócz Ukraińców. Z kolei na Ukrainę chętnie przyjeżdżają mieszkańcy Kaukazu.

Gość gość
Ukraińcy zaczną wyjezdzac jak zaczniecie wracać z UK i DE