Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maria M22

Odchudzanie po ciąży

Polecane posty

Gość Maria M22

Miesiąc temu urodziłam, oczywiście karmię piersią. W związku z tym mam do Was pytanie. Czy z odchudzaniem, bo sama waga nie chce spadać, czekać do zakończenia karmienia, czy można to robić "od razu" Moja kuzynka praktycznie już w drugim miesiącu po porodzie przeszła na dietę i zaczęła stosować Slimunox, szybko wróciła do swojej wagi, ale ona praktycznie nie karmiła, bo pokarm straciła od razu po porodzie (bodaj po tygodniu już musiała przejść na sztuczny), a ja karmię więc...

Gość gość
... Wiec jak się dobrze czujesz to zacznij ćwiczyć. Co stoi na przeszkodzie ?

Gość gość
racjonalne odzywanie i lekki sport, zebys się nie uszkodziła, wiem, że np wysiłek na brzuch nie jest od razu wskazany, bo macica może pęknąć ale przy dynamicznym spacerze ci nie pęknie;-p skoro nie chudniesz karmiąc, to schudniesz szybko póxniej, pod odtawieniu od piersi (oczywisicie nie przestawaj karmic po to, by szybciej schudnąć;-p) niektore kobiety szybko chudna karmiąc, innym się waga wstrzymuje, aż przestaną karmić i potem się wyrównuje wszystko daj se czas i glowa do gory;-) i nie porownuj się z nikim, nie potrzeba tak mysleć;-)

Gość Maria M22
Dzięki za szybkie odpowiedzi. Po cesarce jednak jak na dzień dzisiejszy jest problem z ćwiczeniami... ze spacerami podobnie... bąbel za mały przy takiej pogodzie... jeszcze gdyby było lato... ale jest jak jest... dieta... nie będę zubożała pokarmu dziecka...

Gość gość
Autorko niczego nie zubozysz. Karmiaca potrzebuje ok 2400-2500 kcal. Jezeli bedziesz zjadac 1900-2000to nie ma bata zaczniesz chudnac bez utraty pokarmu. Jedz 5 posilkow dziennie. Nie jedz weglowodanow na sniadanie. Bialko tluszcz warzywa. Kolacja1,5-2godziny przed snem. Porzadnie mozesz zaczac cwiczuc dopiero 5-6miesiecy po porodzie. Wczesniej spacery, basen.

Gość Olciaa11
Świetnym pomysłem w momencie stagnacji w odchudzaniu jest suplementacja wspomagająca redukcje tkanki tłuszczowej. Ja kupiłam Thermo speed extreme i mega mi pomógł. W 5 tygodni 6 kilogramów w dół :)

Gość gość magdalena j
Ja akurat stosowałam Slimunox i jestem bardzo zadowolona z efektu jaki uzyskałam. 12 kilo mniej w 3 miesiące. Więc gdy nadejdzie ten czas że zostanę mamą, to na pewno też zastosuję ten środek byt wrócić do swojej wagi

Gość gość
Ja po ciąży miałam straszną nadwagę ale udało mi się to zrzucić przy regularnych treningach i stosowaniu tej dietki : http://dieta-lux.pl/39688 Polecam

Gość gość
Brałam tabletki Slimunox. Zauważyłam że zaczyna działać gdzieś po 10 dniach na tyle że waga zaczyna spadać. Kuracja trwała u mnie 2 miesiące i pozwoliła mi schudnąć 7kg.

Gość gość
a ja nie zamierzam sie odchudzac bo kocham slodycze i codziennie do kawy musze cos zjesc

Gość gość
durna i nieudolna reklama

Gość gość
Wy durne idiotki dajecie sie nabierać na reklamę i podbijacie temat spamerowi

Gość gość
Wprowadziłam sobie Slimunox kilka tygodni temu, jestem w połowie kuracji i faktycznie efekty mam zadowalajace. Przede wszystkim doskonale się czuję, nie odczuwam takiego głodu - z grubsza to był bardzo dobry krok, w końcu czuję się znacznie lepiej.

Gość gość
W moim przypadku nie musiałam az tak wiele zmieniać jeżeli chodzi o dietę wystarczyły na prawdę niewielkie zmiany.Slimunox załatwił resztę.Mój wynik to - 13 kg.Uważam ten wynik za bardzo zadowalający.

Gość gość
Ile razy jeszcze zareklamujeszn ten niezdrowy syf?

Gość gość
Brałam Foreverslim schudłam żadnych skutków ubocznych u mnie nie było.No chyba że skutkiem ubocznym można nazwać spadek wagi.Dla mnie te tabletki to rewelacja jeżeli chodzi o odchudzanie.

Gość gość
Brałam Slimunox schudłam żadnych skutków ubocznych u mnie nie było.No chyba że skutkiem ubocznym można nazwać spadek wagi.Dla mnie te tabletki to rewelacja jeżeli chodzi o odchudzanie.

Gość Jolcia32
Dla mnie - leniucha świetnie sięsprawdza Therm line fast - bez ćwiczeń z normalną aktywnością udaje mi się zawsze w kilka tygodni zgubić tłuszczyk nabyty w zimie przed latem

Gość gość
Ja na przykładzie brata i bratowej mogę powiedzieć, ze Slimunox działa i równie skutecznie na Panie jak i Panów... a wszystkim aktualnie walczącym powodzenia!!!

Gość gość
Nie wiem dlaczego tyle czasu zwlekałam z zakupem Foreverslim.W końcu efekty widziałam u mojej przyjaciółki.Ale w końcu się zdecydowałam i z tygodnia na tydzień podziwiam efekty.Na prawdę duża w tym zasługa Foreverslimu.Moim celem jest jeszcze 12 kg uda mi sie jestem tego pewna.

Gość gość
Jak dla mnie jedyną rewelacją jeżeli chodzi o tabletki na odchudzanie to Foreverslim dzięki nim w końcu poczułam się szczupła. W 3 miesiące schudłam 12 kilogramów, teraz już jestem dłuższy czas po zakończeniu i nie mam żadnego efektu jajo, tak często występującego podczas korzystania z innych tego rodzaju produktów

Gość gość
W końcu udało mi się schudnąć.I kto by pomyślał schudłam dzięki tabletkom Foreverslim.Na początku wydawało mi się to mało realne.Ale po wprowadzeniu zmian i trzymaniu się tego co jest napisane na ulotce dołączonej do opakowanie wcale nie okazało sie to takie trudne.

Gość gość
Ja też zdecyudowałam się na zastosowanie Foreverslimu i okazało się to tym czego wcześniej mi brakowło. W końcu pozbyłam się nadwagi.