Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sylwester

Polecane posty

Gość gość

Zaprosiłam na sylwestra 5 koleżanek, tylko kompletnie nie wiem co kupić do jedzenia. Chipsy, popcorn, cola... Może znacie coś bardziej oryginalnego? I przy okazji podajcie propozycje zajęć, jak na razie wymyśliłam tańczenie, śpiewanie.. :)

Gość asiutka   1999
Coś na gorąco jeszcze. Nawet do odgrzania w mikrofalówce i szampan

Ja to bym sie wybrala na jakis koncert. przeciez teraz pelno ich organizuja :). Po co macie siedziec w domu, jesc chipsy i ogladac fajerwerki przez okno? NUDA!! Ja ide z kumpelami w Gdyni na Sylwestrowy koncert z Dawidem Podsiadło :D. Polecam wam :) . Jestem z 2 konca Polski ale mysle ze warto zaszalec i pojechac. wyszukalam sobie tanie noclegi na www.pokojewgdyni.pl nawet nie bylo problemu zeby zarezerwowac pokoj. :) moze sie wybieżecie tez?

Gość gość
Możecie jeszcze gdzieś pojechać, ja zawsze te kilka dni wykorzystuję i jadę z rodziną w góry. Już nie mogę się doczekać. Teraz jedziemy do Karpacza i mam nadzieję, że będzie fajnie. Noclegi w Karpaczu znalazłam na bardzo fajnej stronie http://otonoc.pl/noclegi-Karpacz kilka razy korzystałam z tej strony. Moi znajomi również i byli bardzo zadowoleni. Ja też :)