Gość gość Napisano Grudzień 17, 2016 Hej...Dobry Wieczór ..Pisze tu bo nie mam pojęcia już co robić ;(( żyje w związku na odległość prawie dwa lata ja okolice Bydgoszczy on Gdańsk ;(( zawsze rozmawialiśmy codziennie godzinami ;(( w każdej wolnej chwili ;(( ostatnio doszło mu dużo pracy ;(( ostatni miesiąc to masakra ;(( dzwoni rozmawiamy rano jak do niego dzwonie i go budze go do pracy jakieś 15 minut ;( potem wraca jakoś nawet czasami o 21 ;(( i rozmawiamy 30 minut i śpi ;(( ja rozumiem praca wymęczenie ;(( weekendy to jedyny czas kiedy mogli byśmy porozmawiać ;(( dzisiaj chciałam mu zrobić niespodziankę powysylalam mu pełno swoich zdjęć miał wrócić z pracy i je zobaczyć jak wejdzie na portal społecznościowy ;(( myslalam ze zadzwoni i powie ze slicznie wygladam (tak robił zawsze) a dziś odpisał tylko sms ze wychodzi ;(( w dodatku z kolegami ;(( zadzwonilam rozplakalam się ;(( tak bardzo ;(( złamało to mnie ;( lekko zatykałam się płaczem a on ?;( powiedział że niema czasu i że mam pisać i się tak po prostu sie rozlaczyl ;(( nie mogę przebolec ze mnie tak potraktował to tak bardzo mnie zabolalo ;( mam pisać do niego ? Dzwonić ?;(( nadal płacze Noe mogę się uspokoic ;(( a on ?;(( a on się dobrze bawi ;(( pomóżcie ;((! Obaj jesteśmy w wieku nastoletnim ;(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach