Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

pomocy :c!

Polecane posty

Gość gość

Hej...Dobry Wieczór ..Pisze tu bo nie mam pojęcia już co robić ;(( żyje w związku na odległość prawie dwa lata ja okolice Bydgoszczy on Gdańsk ;(( zawsze rozmawialiśmy codziennie godzinami ;(( w każdej wolnej chwili ;(( ostatnio doszło mu dużo pracy ;(( ostatni miesiąc to masakra ;(( dzwoni rozmawiamy rano jak do niego dzwonie i go budze go do pracy jakieś 15 minut ;( potem wraca jakoś nawet czasami o 21 ;(( i rozmawiamy 30 minut i śpi ;(( ja rozumiem praca wymęczenie ;(( weekendy to jedyny czas kiedy mogli byśmy porozmawiać ;(( dzisiaj chciałam mu zrobić niespodziankę powysylalam mu pełno swoich zdjęć miał wrócić z pracy i je zobaczyć jak wejdzie na portal społecznościowy ;(( myslalam ze zadzwoni i powie ze slicznie wygladam (tak robił zawsze) a dziś odpisał tylko sms ze wychodzi ;(( w dodatku z kolegami ;(( zadzwonilam rozplakalam się ;(( tak bardzo ;(( złamało to mnie ;( lekko zatykałam się płaczem a on ?;( powiedział że niema czasu i że mam pisać i się tak po prostu sie rozlaczyl ;(( nie mogę przebolec ze mnie tak potraktował to tak bardzo mnie zabolalo ;( mam pisać do niego ? Dzwonić ?;(( nadal płacze Noe mogę się uspokoic ;(( a on ?;(( a on się dobrze bawi ;(( pomóżcie ;((! Obaj jesteśmy w wieku nastoletnim ;((

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować