Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co tam demony updli bogowie jak mija wieczorek

Polecane posty

Gość gość
módl się o siebie i innych zamiast ironizować

Gość gość
jak uważasz że dookoła ciebie nie ma aniołów ani demonów, to się bardzo mylisz

Gość gość
duchowa pycha u autora (autorki), demony krążą dookoła wszystkich, a nie tylko innych, dookoła ciebie też są hordy, pyszałku

Gość gość
Jak się nie modlisz do Boga o siebie i innych, to trzymasz z demonami i upadłymi bogami i na pewno nie jesteś lepszy niż ludzie, którzy się modlą o innych.

Gość gość
Ile razy w tygodniu się modlisz do Boga w Trójcy Jedynego? Jak często czytasz Biblię? Modlisz się czasem modlitwą Ojcze nasz? Odpuszczasz winy sobie i innym, jako i Bóg odpuścił Tobie? Pozwalasz, by działa się Jego wola w niebie i na ziemi, czy tylko realizujesz swoją własną tu na ziemi? Kim jesteś, by osądzać innych ludzi jako demony lub upadłych bogów? Ludzie to nie demony, ludzie są prześladowani przez demony. Prześladując ludzi, stajesz się prześladowcą podobnym do demonów. Ojcze nasz, któryś jest w niebie święć się imię Twoje; przyjdź królestwo Twoje; bądź wola Twoja jako w niebie tak i na ziemi; chleba naszego powszedniego daj nam dzisiaj; i odpuść nam nasze winy, jako i my odpuszczamy naszym winowajcom; i nie wódź nas na pokuszenie; ale nas zbaw od złego.

Gość gość
A w święta do kościółka i dzielenie się opłatkiem, czyż nie? W imię Ojca i Syna, i oby innych ludzi piekło pochłonęło, tak mi dopomóż Bóg. u Gdy wieczorne zgasną zorze, zanim głowę do snu złożę, modlitwę moją zanoszę, Bogu Ojcu i Synowi. Dop********e sąsiadowi! Dla siebie o nic nie wnoszę, tylko mu dosrajcie, proszę! Kto ja jestem? Polak mały! Mały, zawistny i podły! Jaki znak mój? Krwawe gały! Oto wznoszę swoje modły do Boga, Maryi i Syna! Zniszczcie tego s********a! Mojego rodaka, sąsiada, tego wroga, tego gada! Żeby mu okradli garaż, żeby go zdradzała stara, żeby mu spalili sklep, żeby dostał cegłą w łeb, żeby mu się córka z czarnym i w ogóle, żeby miał marnie! Żeby miał AIDS-a i raka, oto modlitwa Polaka!