Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak nie chcesz ciąży to usun i tak zawsze będziesz tą złą bez względu na decyzje

Polecane posty

Gość gość

nie słuchajcie innych bo to nie inni za was życie przeżyją. Jeśli jesteście pewne tego to usuńcie. dla nich i tak będziecie te złe bo - zrobiłaś aborcje - morderczyni - oddasz dziecko - wiedźma bez serca - zaopiekujesz się choć nie kochasz - okropna matka która powinno się spalić * a w przypadku urodzenia chorego dziecka np z downem to powiedzą ci na koniec "chciałaś urodzić to sama wychowaj" i tak źle i tak niedobrze, o byście nie zrobiły i tak będziecie te złe.

Gość gość
ale p*********z

Gość gość
Też jestem zdania,że lepiej usunąć niż nie kochać TEGO.

Gość gość
taka prawda a te matki polki wieczne cierpiętnice najbardziej wyzwą.

Gość gość
Namawianie do zabijania to też wielkie zło, nie wiem czy sobie zdajecie z tego sprawę i bierzecie odpowiedzialność za to co piszecie. Papier przyjmie wszystko.

Gość gość
to nie namawianie, nikogo nie zmuszam, napisałam żeby robili to co chcą bo nikt za nas życia nie przeżyję tylko my sami, więc jeśli są pewne to niech zrobią to aborcję no chyba że wolisz żeby urodziły a potem te dzieci zabiły jak małą Madzie

Gość gość
10:35 ja nie kocham ciebie, czy można cię usunąć?

Gość gość
gość dziś z doopy pytanie

Gość gość
10:50 takie samo jak i twój argument o zabijaniu dzieci.

Gość gość
Napisałaś: "Jak nie chcesz ciąży to usun" - a teraz odpisujesz że nie namawiasz... teraz widzę że nie zdajesz sobie sprawy co piszesz i powtórzę jeszcze raz.... skończ pierdoilić

Gość Kafe Sheriff
ku... tego już za dużo na tym forum... zgłaszam cię na policje z art 18 kk

Gość gość
ku... tego już za dużo na tym forum... zly.gif zgłaszam cię na policje z art 18 kk xxxx Mnie zgłoś na policję.

Gość gość
no i dobrze napisałam "jak nie chcesz to usuń", osoba która nie chce i jest pewna swojej decyzji to usunie i będzie zadowolona ze swojej decyzji, nie napisałam "usuwajcie bo ja tak chce" ani też "usuń nawet jeśli chcesz", napisałam JAK NIE CHCESZ osoba która nie chce dziecka z pewnością sama z siebie będzie chciała usunąć bez względu na to co napisałam ja czy ty. Uświadamiam tylko żeby ROBIŁY TO CO CHCĄ BO TO ICH ŻYCIE i że jeśli CHCE usunąć to niech to zrobi, bo czy urodzi czy nie to i tak będzie ta zła wyzywana od potworów

Gość Kafe Sheriff
to już wyjasnisz w prokuraturze

Gość gość
ok pociągnę jeszcze temat zanim mnie wsadzą haha Urodziłaś i ktoś cie za to nazwał potworem ? Poza tym czy ważne jest dla ciebie aż tak kto co powie ?

Gość gość
nie mam dziecka i nie chce mieć (zabezpieczam się na 3 sposoby) mam jednak koleżankę która nie chciała ale zaszła, matka jej się dowiedziała i gadała że będzie mordercą jeśli zrobi aborcje itd urodziła, mija już 2 lata a ona ma depresje, nie daje sobie rady, dziecka nie kocha i teraz matka ją nazywa potworem bez uczuć, mówi że jest okropna, nie tak ją wychowała itd (oczywiście o oddaniu dziecka nie było mowy, bo jak tak można)

Gość gość
To sorry ale może mnie też nie powinno być bo rodzice mnie nie kochali ? I tylko dlatego namawiasz do aborcji ? bo jakaś nawiedzona baba coś powiedziała córce. Ja całe życie słyszałem nieprzyjemne rzeczy od starych.

Gość gość
11:13 to ta idiotka nie rozume, ze z seksu biora sie dzieci? Zwlaszcza z seksu bez gumy?!

Gość gość
Skoro i tak cię źle nazwą to nie lepiej urodzić i być już złym rodzicem ? A jak nie to lepiej już nie uprawiać seksu. Dobra muszę spadać bo policja przyszła do mnie. Nie wiem czego chcą.

Gość gość
gość dziś ta "idiotka" też się zabezpieczała, używała gumek (bo hormonów nie może brać) niestety jak się okazało gumka była dziurawa, wzięła tabletkę po ale było już za późno (małe miasto a właściwie wieś, obydwoje bez samochodu a w niedziele apteka nie czynna, nie było dojazdu do innego miasta.

Gość gość
Dajcie spokoj temat zalozyla jakas idiotka feministka i lewaczka

Gość gość
12:20 racja.