Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KRUCAFUKS

Czy to przypadek M.Kijowski

Polecane posty

Gość KRUCAFUKS

Czy to przypadek czy jawne drwienie z nas każdy chyba pamieta Majdan w Kijowie teraz M.Kijowski chce nam majdan NA SIŁĘ razem ze starymi ubekami zrobić w Warszawie tylko różnica zasadnicza tam ludzie robili to bo mieli dość zycia w biedzie i prześladowania ze strony władz a tu ubeki płaczą bo im emerytury z 10000 tyś na srednie poobnizali jebać KODowców niech ich pozamykają za to co robili za komuny paragrafy są na nich

Gość gość
A niech sobie sterczą na mrozie jak lubią, bo Świąt ci bezbożnicy i tak nie obchodzą. Ja wolę siedzieć w ciepłym domu i oglądać Kevina.

Gość gość
To nie są żadni KODowcy tylko SOROSowcy. Kukiełki sterowane przez finansistów. Jak spytasz ich o co im tak naprawdę chodzi to albo nie wiedzą sami albo powtarzają zasłyszane hasła, to dowodzi, że same protesty mają charakter rekreacyjno-towarzyski typu jarmark, odpust.

Gość gość
dokładnie niech sobie marzną do następnych wyborów

Gość gość
Ale kodowcy to ludzie młodzi mogło ich nie być na świecie gdy w Polsce był komunizm no chyba że trzeba ich zamknąć bo należeli do przedszkola .

Gość gość
Mam nadzieję, że Pan Bóg da nam w tym roku na prawdę siarczyście mroźną zimę.

Gość gość
dokładnie, sama mlodziez się tam gromadzi, która nawet nie wie co to był PRL ;)

Gość gość
To zwykli chciwcy, zadymiarze dla wlasnego interesu!

Gość KRUCAFUKS
Ja bym tam chetnie pojechał i wpierdolił paru skurwysynkom a tak wogule to nawoływanie do obalenia demokratycznie wybranej władzy jest karane więc proponuje wypuścić z więzień alimenciaży bo po co jak i tak nie placą to ich utrzymywać dzieci dostają 500+ i na ich miejsce wpierdolić wszyskich KODowców

Gość gość
Do 12:17 jesteś prawdziwy chrzescijanin i elektorat PiSu

Gość gość
Do 12:17 zanim pójdziesz wpier...... opozycji to kup sobie słownik ortograficzny nieuku.

Gość gość
Jak wam liberałowie sprowadzą 2 miliony leniwych muzułmanów to będziecie błagać na kolanach, aby PiS wrócił.

Gość KRUCAFUKS
Co do pierwszego to tak jestem prawdziwym chrześcijaninem wczoraj byłem pod Częstochową w sanktuarium Ojca Pio na Przeprosnej Górce na spotkaniu od 12 do 18 na pis nie głosowałem tylko na Kukiz 15 i Liroya bo ja jestem z Kielc i tak już zostanie

Gość gość
To jest jasne że chcą zrobić majdan, a te obrazki dramatyczne są po to aby Europa pomogła. Tyle że tak jak za majdan nic dobrego Ukrainie nie dał, bo jedni lajdacy zastąpili innych tak i u nas wcale nie o dobro Polski im chodzi.

Gość gość
12.17 Typowy elektorat wodza narodu :( Co tam łamanie prawa, co tam łamanie demokracji, ważne, że dostałeś 500+ I słuchasz właściwych mediów, że ci, którym to nie odpowiada, to UB-ecy czy ich potomkowie. Skoro legalnie wybrana władza została wybrana 19% zwolenników, to strasznie dużo tych potomków jest :D:D:D A ty "patrioto" co jak argumentów brak, to siłą zwyciężysz, naucz się najpierw pisać w ojczystym języku. Bo to chyba wstyd robić takie błędy i uważać się za "prawdziwego" Polaka :(

Gość gość
co to znaczy "łamać demokracje"?

Gość gość
Do 12:29, a nie mówiłem że prawdziwy chrzescijanin bo któż inny by nie chciał wpierd...... sk........wy synom jak to przystało na gorliwego chrzescijanina.

Gość gość
ty sobie chrześcijaństwem mordy nie wycieraj, mendo społeczna

Gość gość
Do 12:37 brawo chrześcijanin, a jaka kultura .

Gość gość
A ja akurat jestem zwolennikiem monarchii. Demokrację mam w głębokim poważaniu. Pragnę, aby Jarosław Kaczyński został królem Polski i wszystkich ubeków wtrącił do lochów.

Gość gość
Pomyśl ile lat mają obecnie ubecy skoro okrągły stól był w 1989r czyli 27 lat temu ci ludzie mogą mieć obecnie ok 70 i nikt z Polakow nie jest przeciw zabraniu byłym esbekom ich emerytur ale wszystkim prokuratorom również

Gość gość
12.34 Co to znaczy łamać demokrację? Nie wiesz? Naprawdę wszystko ci jedno, że w Sejmie, gdzie każdy poseł wybrany jest wolą narodu, nie dopuszcza sie do głosu opozycji? Że inne reguły obowiązują posłów PiS a inne pozostałych? Że opozycjonistom można wyłączać dźwięk, nie pozwalać sie zadawać pytań, dyskutować? Ważne jest tylko co powie wódz narodu, który jest tylko zwykłym posłem, a dyktuje to, co ma mówić premier i prezydent? Że pisowski komuch jest ok, a każdy inny wyklęty? Komuch krzyczący z uśmiechem na ustach z trybuny sejmowej "przecz z komuną" to dopiero żenada.

Gość obecny
czy 'BUL' Komorowski razem z POsrańcami naostrzyli już deski na sztachety aby lać PiS ?

Gość gość
dzieci konfidentow najczęściej idą w ślady swych rodziców więc to ile mają lat ma drugorzędne znaczenie

Gość gość
Oddawać 500+ z powrotem do budżetu !!! Te pieniądze nie są dla waszych żarłocznych bachorów tylko dla biednych muzułmanów z Syrii, których wkrótce będą tu miliony czy tego chcecie czy nie! Niech żyje demokracja i konstytucja!

Gość gość
wiekszość z tych twoich zarzutów to jest praktyka znana już z poprzednich rządów, dokładnie pamiętam jak Sikorski traktował swoich oponentów. wczoraj Szczerba dał pretekst aby zostać wykluczony, nie twierdzę że ja bym też go wyrzucił ale zachowywał się nieodpowiednio. Czy ty naprawdę myślisz że poprzedni premierzy i prezydenci to byli samodzielni? :-D

Gość KRUCAFUKS
Co do pierwszego to tak jestem prawdziwym chrześcijaninem wczoraj byłem pod Częstochową w sanktuarium Ojca Pio na Przeprosnej Górce na spotkaniu od 12 do 18 na pis nie głosowałem tylko na Kukiz 15 i Liroya bo ja jestem z Kielc i tak już zostanie

Gość gość
Akurat poprzedni rząd prawa nie łamał i postępował zgodnie z zapisami Konstytucji. Żaden rząd nie jest super, ale łamanie prawa i Konstytucji to się nie godzi. Czyżby pan Kaczyński nie został dopuszczony z tabletem na mównicę sejmową?

Gość KRUCAFUKS
Sorki za drugi w pis a tak na prawdę nie jest mi was żal ale będę się za was modlić bo to nic nie kosztuje do pani polonistki 12:33 nie jestem na dyktandzie a czepianie sie o takie błędy swiadczy tylko o tym ze jesteś ****n/ym trolem prawda jest taka ze światem rządzi żydowska masoneria która stoi po kednej i drugiej stronie barykady żeby tyko zle sie działo sklucic narud przejąć władzę i zniszyc nas dla was to bedzie tylko teoria spiskowa bo niedopuszczacie do swoich ograniczonych umysłów prawdy lykacie wszystko co wam lewacka tv na talerzu podaje szczepcie swoje dzieci rtęcią ołowiem i wirusami swoje dzieci i wysiadujcie w kolejkach pod przychodnią calą ich młodość pijcie cole żryjta jedzenie z tessco z biedronki słuchajcie co wam Alex Springer ale nie miejcie pretensji skoro macie wolną wolę że wszystko co wm od dzieciństwa wpajano było kłamstwem i mialo na celu zniewolenie was pozdrowienia dla pani poloniski

Gość gość
Poprzedni rząd złamał 48 razy konstytucję, a o notorycznym łamaniu prawa i zamiatania tego pod dywan nie ma co pisać, bo by trzeba kilka tysięcy postów napisać.