Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak w końcu jest z tą antykoncepcją?

Polecane posty

Gość gość

Dni NIEPŁODNE są 11 dni PRZED okresem czy po? Czy jeśli facet kończy we mnie w dni NIEPŁODNE to jest 100% pewności, że nie zapłodni mnie? Nie ufam ginekologom, nie ufam badaniom, nie ufam ludziom ale nie mam doświadczenia w tej dziedzinie, teraz gdy rządzi PiS to nie posłucham żadnego lekarza bo być może oszuka mnie aby przyrost naturalny był :(

Gość gość
do szkoły podstawowej !!!

Gość gość
mam 18 lat i serio chciałabym nie wpaść :/ miec poczucie bezpieczeństwa, nie miec jakichś żali później do siebie, że dałam sobie wcisnąć kłamstwo.

Gość gość
mam 18 lat i serio chciałabym nie wpaść xxxxx na serio nie wpadniesz jak się nie będziesz bzykała.

Gość gość
Nawet chciałam iśc do ginekologa żeby zacząć brac tabletki ale czytałam, ze libido spada po nich i mam dylemat.

Gość gość
Czasami czytam wypowiedzi dziewczy n w necie, z ebez gumki to one po okresie tylko czyli wtedy niby sa dni NIEPLODNE to jak jest w koncu???????

Gość gość
Nie ufam ginekologom,badaniom,ludziom. To po ch... sie ludzi pytasz. I lepiej zacznij ufac tym ktorym nie ufasz bo mozesz za chwile zostac mamusia. Tłumok z ciebie widac i zacofaniec.

Gość gość
ale jedne pisza tak a inne i9naczej to mam prawo juz nikomu nie wierzyc?