Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Chyba zraniłam kolegę

Polecane posty

Gość gość

Poznaliśmy się trochę ponad miesiąc temu i zaczęliśmy ze sobą rozmawiać no i pisać. Jednak od pewnego czasu zaczęłam mieć wrażenie że nasze rozmowy się nie kleja, że nie mamy już takich wspólnych tematów. Wiem, że jemu na mnie bardzo zależy i że oczekiwał ode mnie jakiejś bliższej znajomości, jednak ja do niego nic nie czułam. Jak dla mnie oczekiwał tego za szybko, znaliśmy się tylko miesiąc. I chodzi o to, że jak pisaliśmy i zaczynał pisać takie słodkie słówka, to ja nie wiedziałam co mam mu odpisywać i nie odpisywalam nic. I w końcu się o to zdenerwował i napisał mi że chyba lepiej będzie jak zostaniemy znajomymi. Z jednej strony cieszyłam się z takiego obrotu spraw bo czułam się wobec tej znajomości zbyt zobowiązana, ale wiem ze nawet jeżeli on napisał że lepiej gdybyśmy zostali znajomymi to i tak dalej mu na mnie zależy. Lubię go Ale jako kolegę, czuję że oczekiwał ode mnie czegoś za szybko. Denerwowalo mnie też to że w tych poważniejszych sprawach wolał mi to napisać niż po prostu powiedzieć. Widziałam się z nim ostatnio, chciałam coś wyjaśnić. I widzę że on jest na mnie zły.. Teraz mi głupio i mam wyrzuty sumienia, bo niby wiem że by nam nie wyszło ale wiem też ze go zraniłam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować