Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oslabienie przed porodem.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Za kilka dni mam termin porodu. Do tej pory czułam się raczej dobrze. Ale dzisiaj zlapalo mnie mega osłabienie senność nie mam apetytu a i dziecko rusza się dużo mniej. Temperatury nie mam. Ogólnie wszystko dobrze oprócz infekcji dróg moczowych która przechodzę już 4 raz jestem na antybiotykach. Myślicie że to może być przyczyną ? Bo czytałam że jak poród się zbliża to ma się mega dużo energii a u mnie jest odwrotnie. Mialysie tak ?

Gość gośćPaulla
Myślę, ze to jak najbardziej normalne. Przed porodem można odczuwać wzmożone siły i odwrotnie- totalne zmęczenie. U mnie termin za 4 dni, a ja sie czuje jakby ktoś ze mnie spuścił powietrze. A całą ciążę czułam sie lekko i dobrze, oprócz początkowych mdłości. Zapalenie pęcherza tez przechodziłam. Odpoczywaj dużo, relaksuj sie i bez stresu :-)

Gość gość
Jest ze mną coraz gorzej. Tetaz łapie mnie gorączka a jeszcze niedawno temperatura była w normie. Ja już nie wiem co się ze mną dzieje. Ciąża to jednak dziwny moment w życiu nic nie jest pewne.

Gość gość
Wszystkie moje znajome przed porodem czuły się fatalnie, sraczki, żygaczki

Gość gość
Nikt nic więcej nie napisze ? Nic takiego wam się nie przytrafiło ?

Gość gość
Ugotuj sobie zupę mocy - to dlugo gotowany wywar z warzyw jak do zupy, popijaj w ciagu dnia. To bardzo wzmacnia i w ogole jest polecany kobietom w ciąży, zwłaszcza przrd porodem. Powodzenia.

Gość gość
ja tak mialam, u mnie do tego doszla sraczka, temperatura, co zjadlam to wyrzygalam, pojechalam na IP a tam mi kobieta mowi ze jak nic reakcja organizmu na zblizajacy sie porod, dostalam jakies tam srodki, wrocilam do domu a 2 dni pozniej urodzilam :)

Gość gość
I ja bym tak chciała. Już mi tak ciężko. Wpiatek mam mieć cc Ale jeśli poród zacznie się sam wcześniej postaram się urodzić naturalnie.

Gość gość
Oj to Święta w szpitalu jeśli dotrwasz do cc. Ale z drugiej strony dzieci rodzą się o każdej porze - dużo zdrówka dla Ciebie i maluszka:)

Gość gość
Dziękuję. Liczyłam że cc będę mieć dużo wcześniej są oni mi dali datę na 3 dni przed moją data porodu. Jestem bardzo zawiedziona no ale co ja mogę.

Gość gość
Kochana jeżeli dziecko rusza się mniej idź N oddział. Z nimi tak trzeba wiem po sobie - potrafili mnie z kiepskim KTG puścić do domu !!! Nie wiem jak u Was w szpitalu ale w mojej miescinie tragedia. Trzeba niekiedy się wydrzeć na nich. To twoje dziecko więc musisz być twarda niekiedy chamska bo się nie zainteresują. Idź na izbę przyjęć.