Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lastdream, Ola Zdziech

Polecane posty

Gość gość

Co sadzicie ?

Gość gość
mam wrażenie ze ona tresuje tego swojego chłopaka. mówi mu co ma robić i zmusza do nagrywania filmików

Gość gość
On taki zagubiony w tych jej filmikach :D kiedys ja lubilam ale teraz bardzo sie zmienila, reklama za reklama na kanale

Gość gość
Hehe, wstawila kiedys vloga jak Rafal wrocil z pracy za granica, jak widzowie zaczeli hejtowac jej piski,steki i specjalne pokazywanie "zaplakanej buzki" to zablokowala komentarze :DD

Gość gość
wiecie co było najsmutniejsze w tym vlogu gdy on wrócił z z Niemiec ? ze był diabelsko zmęczony a ona wyleciała do niego z kamerą. Nawet nie dała mu odpocząć. Wyciągnęła go na spacer i kazała odpowiadać na pytania do kamery. On szedł i chlopaczyna nie miał już siły, w jego tonie było słychać zdenerwowanie. eehhhbrak słów

Gość gość
To taka (mentalnie) mala rozpieszczona dziewczynka. Bardziej sie cieszyla z tych slodyczy niz z Rafala

Gość gość
A co się dziwić 16, 17 lat ma za 10 lat będzie się wstydzila

Gość gość
a ja do olki nic nie mam to wlasnie Rafal jest dla mnie takim lamusem ze az zal patrzec jest sliczniutka i ma swietna figure a Rafal jest tlusty :/ miauczy cos pod nosem zamiast normalnie odpowiedziec

Gość gość
Nie zgodze sie z komentarzem wyzej. Rafal mial wage w normie, jak zaczal sie spotykac z Olka to sie roztyl, wystarczy przesledzic od dolu jej instagrama... No ale kto przy takiej pazernej na jedzenie łani by sie nie roztyl? Jej szczescie ze ma dobra przemiane materii

Gość gość
jak dla mnie ona ma przeciętną urodę. tylko włosy ja ratują a tak na dziwny kształt nosa, odstajace uszy i sylwetkę taką chuda i sucha

Gość gość
Dziwna relacja z chłopakiem on jakby na sile był na tych filmikach

Gość gość
wedlug mnie wyglada jak szczur i rzeczywiscie wlosy ja ratuja, ponadto robi dziwne miny xD

Gość gość
ja nadal zastanawiam się dlaczego rodzice pozwalają dziecku na wspólne wyjazdy ze starszym facetem. On miała chyba 16/17 lat jak z nim wyjechała na wakacje. Nie wierzę, że siedzieli i trzymali się tylko za rączki i w oczy sobie patrzyli, tym bardziej, że to starszy facet, który ma swoje potrzeby. Tu jeszcze prokurator wchodzi..

Gość gość
Ona dopiero skończyła 18 lat a w związku z Rafałem jest juz od ponad 3 lat. Miała niespełna 15 jak zaczęli byc para! Masakra. Tez sie zastanawiam dlaczego rodzice pozwolili jej tak wcześnie na "dorosłe" życie. Wyjazdy z chłopakiem w wieku 15 lat??? Hmmmmm Wiadomo " różańca nie klepali po nocach..." Hmmmm

Gość gość
Ona dopiero skończyła 18 lat a w związku z Rafałem jest juz od ponad 3 lat. Miała niespełna 15 jak zaczęli byc para! Masakra. Tez sie zastanawiam dlaczego rodzice pozwolili jej tak wcześnie na "dorosłe" życie. Wyjazdy z chłopakiem w wieku 15 lat??? Hmmmmm Wiadomo " różańca nie klepali po nocach..." Hmmmm

Gość gość
Zauważyłyscie ze u niej ostatnio leci reklama za reklama? Niedlugo sie przejdzie bo ludzie pragna autentycznosci

Gość gość
jej kanal to spot reklamowy XDD

Gość gość
Szczerze może i Rafał nie chce być nagrywany ale ludzie jak poznają youtubera to robią się wscipscy chca wszystko wiedzieć o tej osobie i sami chcieli żeby Rafał był na filmikach

Gość gość
Teraz jak do tego doszło to szukają tylko dziury w całym

Gość gość
Ale do czego doszło???

Gość gość
Oni chyba juz nie sa razem

Gość gość
Naszw gwiazda usunela owy film w ktorym Rafal wraca z niemczech i olunia rzuca sie na jedzenie :D

Gość gość
Czyli koniec tej miłości?

Gość gość
Jak dla mnie to szkoda że usunęła ten film :(

Gość gość
Dlaczego Olka zostawiła Rafała?????

Gość gość
No wlasnie od dzis odpaliłam jej vloga ze SPA bylam w ogromnym szoku kiedy zobaczylam innego chlopaka w jej ramionach dosc kawał czasu jej nie sledzilam i kurde mam niezle zaległosci Wiecie moze co sie stalo? Jestem w szoku bo byli naprawde swietna para dobrze rokowali na przyszlosc

Gość gość
Oficjalnie nie wiadomo, kto z kim zerwał. No mi sie wydaje że ona z Rafałem. Bo napisała pod jakimś komentarzem że powinna sie rozstać 2 lata temu i jest szczęśliwa z nowym. Przed wakacjami już miedzy nimi było źle. Bo był moment przed tą maltą i wogóle jak Rafał usunął z Olką zdjęcia z instagrama. Minął moment i potem było już w porządku. A z tym nowym to od listopada jest bo temu nowemu na urodziny życzenia na fb dała właśnie na początku listopada i widać że byli parą

Gość gość
Czyli jak widac skrzętnie ukrywali to ze miedzy nimi zle sie działo bo naprawde nie bylo jakos tego widac no chyba ze ja sie nie przyglądałam temu uważnie

Gość gość
Poza tym od zawsze bylam przeciwna afiszowaniu sie ze swoja drugą połówka na youtubie bo to roznie w zyciu bywa ludzie sie rozstaja potem pozostaje niesmak potem trzeba sie ludziom tlumaczyc z wielu rzeczy bo pytaja Cóż....mimo wszystko trzymalam za nich kciuki oby Oli poszczęsciło sie z nowym chlopakiem

Gość gość
Nie ona jedna fałszowała się. Jej kokazanka Liv to samo. Wpierw wspilny filmik z chlipajani a teraz obie mają nowych i znów afisz.