Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lastdream, Ola Zdziech

Polecane posty

Gość gość
Przedstawiala Rafala do samego końca jako ideala, była z nim 4 lata, a teraz winę zwala na niego, ona napewno tez święta nie jest.

Gość gość
Była taaaaaka zakochana, a teraz mowi, ze zmarnowała swoj czas, byli cudowna para dlaczego juz nie chce Rafala, dlaczego go nie kocha, dlaczego

Gość gość
No właśnie. Rafał na filmikach wydawał sie być ucieleśnieniem ideału i to zrozumiałe, że niektórzy się dziwią co mogło pójść nie tak. Niektórzy oburzają się i piszą że to jej osobista sprawa. Ale troche pokazała nam na youtubie swoje życie i cały związek. To jak oglądanie nie wiem serialu czy cos podobnego. Ludzie są ciekawi. I nie oszukujmy się. To własnie dzięki związkowi z Rafałem zyskała popularność. Filmy vlogi z nim miały bardzo dużo wyświetleń, a szczególnie pamiętny filmik jak wrócił on z Niemiec. No ale życie sie zmienia i smutny jest fakt że ludzie przekreślają wszystkie lata spędzone razem, wspomnienia miłość. No ale nie będę krytykować nikogo i niech sie Oli i jej nowemu układa. Na początku zawsze jest wielka miłość a potem różnie bywa

Gość gość
Dokładnie na początku wszystko widzi się w różowych okularach, z czasem to się zmienia, stan zakochania nie trwa wiecznie, związek z Rafałem pewnie jej się znudził.... szkoda mi Rafała

Gość gość
Ten nowy jej chlopak to taki cwaniak,po samym tonie jak sie odzywa ,wypowiada juz bym.go kopnela ....rzucal w nia sniegiem.chociaz mowila zeby przestal....nie.wiem czy dobrze widzialam ale zamknal.drzwi.jej przed nosem ...taki dup.k

Gość gość
Ten nowy widac jak cwaniakuje przed kamera ,chce pokazac jaki fagas z niego

Gość gość
On już był w związku z piękna dziewczyna, i ona go rzuciła, myśle ze Olka nie będzie z nim długo, to taki frajer co lubi dziewczyny i chce się pokazać

Gość gość
Doprawiła Rafalowi rogi, puściła się za jego plecami

Gość gość
I znowu pod filmikiem zachwyty, reszta nieprzychylnych komentarzy usunięta. A nowy "mężczyzna" cwaniak na maxa!

Gość gość
Jestem bardzo zaskoczona ostatnim vlogiem, tak jak ktoś napisał pod filmikiem, patrzy na niego tak jakby cały czas chciała sex uprawiać,

Gość gość
Ciekawe ile to MEGA szczęście potrwa

Gość gość
Moim zdaniem Ola dorosła i poczuła sie gwiazdą you tuba,rozpieszczana przez rodzine i Rafała zapragnęła coś zmienić bo byla znudzona takim życiem,Żal mi jej byłego chłopaka widocznie był za mało fajny dla niej i wybrała cwaniaczka,który bawi sie jej uczuciami.Szczerze to życzę żeby ten związek nie przetrwał :D

Gość gość
Oj gwiazduje, gniazduje ostatnio

Gość gość
Na początku zawsze jest super, chce się spędzać każda wolna chwile razem, zawsze jest dużo sexu, wiadomo po co pojechali do hotelu

Gość gość
Masakra Wszyscy to robią

Gość gość
Robią co?

Gość gość
Jak to co? Bara-bara

Gość gość
Ona stara sie byc przy nim taka wyluzowana i to do niej nie pasuje, przyzwyczaila widza ze jest taka spokojna ze teraz zachowuje sie sztucznie.

Gość gość
Zawsze tak jesr kiedy ktos zaczyna youtuba ma ten 1000 subow jest zawsze soba skromny itd docenia to co ma a im dalej tym gorzej..wszystkie koncza tak samo a ich kanaly to jeden wielki baner reklamowy i filmy ociekajace sztucznoscią

Gość gość
Mi to sie wydaje ze Rafał mial dosc Oli bo nie taką jej pokochal Pokochal ja za skromnosc naturalnosc zwykłą prostą dziewczyne a nie gwiazdeczke yotuba w sumie to i dobrze ze sie rozstali bo biedaczek by sie z nią męczył

Gość gość
Ja zycze Oli zeby ten jej Mikołajek czy jak mu tam leci kopnął ją w d**e a Rafałowi bardzo współczuje bo wydaje mi sie ze to fajny i sympatyczny chlopak Amen

Gość gość
Hello, ale Olke musza bolec te wywody na jej temat skoro usuwa wątek za wątkiem z kafeterii

Gość gość
Prawda w oczy kole, ale nie do końca rozumiem o co chodzi, przecież nikt tu nic złego o niej nie pisze, sama dzieli się takimi informacjami publicznie, wiec o co jej chodzi.

Gość gość
zaraz ten temat tez zniknie, ale ja boli prawda,...

Gość gość
Ola nie usuwaj wątków o sobie, o innych youtubekach jest dużo więcej tematów, wiec Ty nie jesteś jeszcze tak popularna jak Ci się wydaje

Gość gość
nie kasuj tych wątków Ola, bo i tak powstaną nowe :*

Gość gość
Nie każdemu musi się podobać twoje zachowanie i sposób bycia i my tez chcemy się w tym temacie wypowiedzieć, przecież od tych słodkości ahhh i ehhh aż się niedobrze robi, trochę prawdy nie zaszkodzi

Gość gość
Ola zamiast kasować wątki na kafeterii i usuwać komentarze pod filmikami, nagraj nowy filmik, może boyfriend tag

Gość gość
Ktoś wie dlaczego zerwała z Rafałem?