Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lastdream, Ola Zdziech

Polecane posty

Gość gość
Link u góry z nowym tematem o Oli został usuniety przez jej ukochane gimbo-fanki

Gość gość
Opinia boli.

Gość gość
Ale wy sie dziewczyny żałośnie wypowiadacie, zero kultury. Nie macie wlasnego zycia - dlatego zajmujecie sie wymyslaniem plotek o innch, jestescie jak typowe osiedlowe plotkary, z ktorych sie kazdy smieje. Nie napiszcie jej nic bezposrednio, a anonimowo, bo sie boicie, a jednak nadal zazdrosc wam d*pe sciska. Do samej Oli - jestes faktycznie normalna, skromna, fajna osóbka ( potwierdzilo sie to, gdy Cie spotkalam ). Nowy partner ? Przyznac sie ktora z was jest taka święta ? No która ? Wcale nie zaskoczyloby mnie, gdybyscie zmienialy chlopakow jak rekawiczki (badz nikt sie wami pustaki nie interesuje) a w oczy kole, gdy komus sie uklada, jestescie nieudacznikami. Pozdrawiam WAS Zyciowe przegrywy. Nie lubicie jej, to po co ogladacie ? Dlatego nie mieszkam juz w Polsce, mam serdecznie dosyc z*ebanych ludzi jak WY. Cieple pozdrowionka Olu, widac zmiany na kanale, jednak teraz chyba ktos bardziej Cie wspiera niz wczesniej ;)

Gość gość
Gdzie jest temat o waszej gwiezdzie ?

Gość Gość

Ja się dziwię czemu ona nie opowie o swoim bracie, który jest narkomanem, zdradzał żona na prawo i lewo, kolejna pseudoblogerke. Albo o tym jak jej tata zabił osoby po pijaku kierując samochodem. U nas wszyscy o tym wiedzą, a Ola nie ma żadnych znajomych, totalnie nikogo. W internecie udaje kogoś zupełnie innego żyjąc w swojej wymyślonej bajce. 

Gość Gość
Dnia 6.12.2018 o 10:08, Gość Gość napisał:

Ja się dziwię czemu ona nie opowie o swoim bracie, który jest narkomanem, zdradzał żona na prawo i lewo, kolejna pseudoblogerke. Albo o tym jak jej tata zabił osoby po pijaku kierując samochodem. U nas wszyscy o tym wiedzą, a Ola nie ma żadnych znajomych, totalnie nikogo. W internecie udaje kogoś zupełnie innego żyjąc w swojej wymyślonej bajce. 

Dziwisz się? To polecam się przejść do psychologa bo masz poważne problemy z moralnością i pojmowaniem realiów tego świata. Rozumiem że ty gadasz wszystkim dookoła o błędach i wstydliwych rzeczach o swojej rodzinie? Ma nagrać film „mój pijany ojciec zabił człowieka”? Jebnij sie w łeb mocno człowieku. Nawet jeśli to prawda to czemu dziewczyna ma odpowiadać za błędy swoich bliskich? Jak twój ojciec zgwałci kobietę to też nagrasz o tym film? Skąd w ludziach tyle jadu i braku empatii? Można kogoś nie lubić ale to już jest skurwysyństwo. Karma wraca

Gość Xxx

Skąd wiesz, że zabił? Masz jakiś link to artykułu albo chociaż dowód?