Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

versace bright cristal co sadzicie o tym zapachu?

Polecane posty

Gość gość

prezent na swieta.

Gość gość
Mnie się nie podobają, miałam próbkę i gdybym nie wiedziała, że to versace to pomyślałabym, że to jakieś najtańsze perfumy z bazarku:O ale są kobiety, które lubią ten zapach. Kwestia gustu.

Gość gość
To delikatne perfumy a wlasciwie woda toaletowa? Wszystko zalezy jak polacz sie ze skora danej osoby.

ja nie lubię osobiście, ale moja siostra uwielbia i używa z rozlewni perfum Goia, chwali sobie bardzo, więc chyba też mogę Wam polecić chociażby na próbę :)

Gość gość
Bright crystal to takie banał, w sumie nie brzydkie, ale i nis specjalnego, jest też wersja edp versace bright cristal absolu, na mnie wybija kwaśna nuta w nutavh głowy, też nie jest to jakiś straszny zapach, ale totalnie nijaki. Jak ktoś lubi takie nijaki zapachy to może i będzie ok.

Gość gość
Mialam i mam, nietrafiony prezent, nie podoba mi sie.

Gość gość
Dla mnie ta kwiatowo-owocowa kompozycja jest rewelacyjna wiosną i latem. Zaopatruję się w odpowiednik tych perfum na zapachowiec.pl bo mają dobre perfumy a nie jestem zwolenniczką przepłacania.

Gość gość
A ja je uwielbiam! Pachną cudnie a ja się w nich czuje mega kobieco i seksownie. Mój facet też je uwielbia gdy się nimi spryskam. Miałam już 2 flakony niestety obecnie zawsze jest coś ważniejszego do kupienia niż perfumy, bo spodziewam się dziecka :(

Gość gość
Świetny, siostra kupiła mi na święta na galeriazapachow.pl bo tam robimy zawsze zakupy i jest rewelacyjny. Wszystkim w pracy też się podoba i słyszę wiele komplementów :D