Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obecna prace macie dzieki znajomoscia czy dzieki swoim umiejetnosciom?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio mam wrazenie, ze bez znajomosci sie nic nie zalatwi. Chyba, ze ktos jest mega specjalista.

Gość gość
znajomosciom*

Gość gość
Kazda prace dostalam bez znajomosci a nie jestem bog wie jakim specjalista.

Gość gość
Dzięki umiejętnością sama utworzyłam swój warsztat pracy.

Gość gość
ja pracuję w firmie mojego męża, więc chyba dzięki znajomościom :P

Gość gość
Dzięki wykształceniu i umiejętnościom.

Gość gość
Ja miałam "załatwioną" pracę przez znajomego mojego ojca, ale utrzymałam się w niej tylko i wyłącznie dzięki swoim umiejętnościom. Szef zresztą niedawno mi się przyznał, że się bał jak mnie zatrudniał, bo już 3 razy się tak naciął na ludzi "z polecenia", a tu takie miłe zaskoczenie ;)

Gość gość
mam 25lat, 6 różnych prac, każda przez umiejętnosci, w obecnej dla własnego bezpieczeństwa muszę nauczyć się pływać, każdą sobie załatwiłem sam

Gość gość
Jedno i drugie. Mam akurat umiejętności i wiedzę potrzebną na danym stanowisku, i gdyby nie to nie byłoby szansy żeby mnie przyjęli i żebym się tam utrzymała. Pewnie że znalazłyby się osoby z lepszymi kwalifikacjami, ale wcale nie tak łatwo. Ale zatrudniono mnie tam tylko dlatego że mnie znają, i to nie pierwsza taka sytuacja- po prostu nikt nie chce tam stać nad pracownikiem, kontrolować, pilnować, wiedzą że na mnie można polegać, że jestem solidna- w tej firmie nie ma obcych ludzi z ogłoszenia. I to kolejna taka moja praca.

Gość gość
Piszecie, ze ktos wam zalatwil, ale sie utrzymaliscie dzieki umiejetnosciom. Lepiej napiszcie wprost bez sciemniania, ze macie po znajomosci.

Gość gość
Praca w państwówce - bez znajomości, przeszłam całą rekrutację, bardzo dużo punktów dostałam na rozmowie kwalifikacyjnej i to mnie uratowało, bo etap pisemny poszedł mi średnio.

Gość gość
ja mam po znajomosci, z tym ze znajomosci te sama sobie zrobilam zasuwajac juz w liceum do roboty co wakacje ;) nie rozumiem czemu zalatwianie sobie w ten sposob pracy jest czyms zlym, serio. Najbardziej marudza ci co zamiast zdobywac te okryte zla slawa znajomosc****erdzieli w stolek liczac na to ze sam dyplom cos im da