Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Ja też nie lubię dzieci i oczywiście jestem za aborcją na życzenie, i również nie chcę dziecka. I jak bym wpadła to bym załamała się. Mam takie samo zdanie jak Ty i nie sądzę, żeby coś się zmieniło we mnie.

Może tylko nie nazywam dzieci bachorami, ale po prostu ich nie toleruję w towarzystwie, czy to na przyjęciach, czy to w restauracji albo nawet w sklepie jak matka nie potrafi zapanować nad dzieckiem, które się drze.

No, to ich darcie się w miejscach publicznych jest jedną z rzeczy która najbardziej mnie irytuje

Gość gość
noi co w związku z tym?

No to, że temat nawiązuje do tego czy są tu inne takie osoby ktore mają podobne poglądy lub kiedyś miały i czy ich zdanie zmieniło się z wiekiem

Gość gość
Też nienawidzę dzieci i wszystkiego co jest z nimi związane, nigdy nie planuje mieć żadnego dziecka i życie straciłoby dla mnie sens gdybym zaszła w ciąże, bo nie wiem czy zdecydowalabym się usunąc, ale wychowywać tez bym nie byla w stanie

Gość gość
nie dziwie sie, tez nienawidzę bachorów, a gdybym zaszła usunęłabym bez zawahania

Gość gość
to po jaka cholere wlazisz na forum o macierzynstwie? glupi temat zeby tylko piane bic :/

Nie wiem czy wszyscy wiedzą, jak to forum działa. Jeśli klikam na górze przycisk "forum" to wyświetlają mi się aktualne tematy ze wszystkich kategorii. Sama bym nie weszła w kat. "macierzyństwo". ;p

Gość gość
No właśnie :) po co wchodzić na forum o macierzyństwie ??

Możliwe że złą kategorie dałam, ale nie wiedziałam jaką dać więc dałam taką, ale to nieważne, po prostu chodzi o to żeby ktoś kto ma podobne zdanie lub miał się wypowiedział

Gość gość
No ale autorka założyła temat...

Gość gość
Same tez kiedyś bylyscie dziećmi

Gość gość
"Możliwe że złą kategorie dałam, ale nie wiedziałam jaką dać więc dałam taką...." x x ales ty rozgarnieta autorko, i do tego bidulka szuka ludzi nienawidzacych dzieci na forum o macierzynstwie, bo nie wiedziala gdzie hahaha :/ gdyby glupota umiala latac, to fruwalabys jak golebica :D

Gość gość
Kiedys tez bylyscie tymi bachorami. Pytalas sie autorko mamy czemu nie dokonala aborcji bedac z Toba w ciazy?

Co do kategorii to po prostu jestem tu pierwszy raz i nie przeymyslalam zbytnio jaką dodac, pisalam temat na szybko, rzeczywiście zla kategoria, ale to nie powód zeby od razu obrażac ludzi, jak cos Ci nie pasuje to wyjdz z tematu

Uważam, że każdy ma inne podejście. Moi rodzice bardzo chcieli mieć dziecko, mama mnie urodziła. A ja nie chcę mieć dziecka. Nie widzę najmniejszego sensu porównywania do matki. Każdy ma inne zdanie na ten temat, nie każdy ma instynkt macierzyński.

A jestem zwolenniczką aborcji bo uważam ze kazdy ma prawo decydowac o swoim zyciu i nikt nie powinien w nie ingerowac, wiec bez sensu te idiotyczne pytania "czy pytalam matki(...)" itp kazdy ma prawo do wlasnego zdania

Gość gość
Pewnie jakas trauma z dziecinstwa. Tez kiedys nie lubilam i nie planowalam dzieci, ale nie musialam sie tak negatywnie odnosic do nich, byly mi obojetne, unikalam.

Gość gość
To po hooj sie pytasz,tak dziala natura a jak sie nie podoba to zaszyj se pipe.nikt nie kazuje ci miec dzieci jak nie lubisz,piate nie zabijaj.

Gość gość
Autorko, posiadanie dzieci to nie jest obowiązek. Nie chcesz ich mieć to nie miej. To wolny kraj! Jedna tylko uwaga nie daj się przekonać tylko żadnemu facetowi i urodzić dziecko wbrew sobie. Wtedy skrzywdzisz 3 osoby. Siebie, faceta i dziecko! Żyj jak chcesz a co odczuwasz to twoja sprawa.

Tak wiem, po prostu chciałam sprawdzić jak dużo osób ma podobne poglądy, ale niech będzie ze temat zamknięty

Gość gość
Ja mam 46 i na szczęście bez dzieci! A znajomi tak się kiedyś że mnie śmiali, że będzie mi smutno ,a potem byli niewolnikami małych smrodów, teraz dzieci które dorosły mają niektórych rodziców głęboko w tyłku. Ja mam koty i psiaki i jestem szczęśliwa.

Gość gość
Autorko burzysz się, że ktoś cię obraża, a sama obrażasz dzieci, które są takimi samymi ludźmi jak ty. Tyle tylko, że jeszcze same się nie obronią. Słowo"ty'' specjalnie pisałam z malej litery.