Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek

Polecane posty

Gość gość

Dobry wieczór. Chyba lepiej będzie jeśli bezpośrednio przedstawię moją sytuację. Jestem 20 letnia studentką, mój chłopak ma lat 22. Parą jesteśmy juz od 2 lat, ale kilka dni temu poznałam starszego ode mnie o 8 lat chłopaka. Niezwykle mi on imponuje, jest pewny siebie, inteligentny, ambitny. Prowadzi własna firmę, a przy wyborze partnera taki atut nie jest bez znaczenia. Otóż problem jest taki, że chyba się w nim zakochałam. Gadamy całe dnie (sms, facebook, skype, telefon) i gdy tylko o nim mysle ciśnienie mi skacze. Nie jestem jakąś nieuczciwą s**ą, ale zastanawiam się, czy nie rozstać się z moim obecnym partnerem. Ma on kilka wad, ale do tego momentu mi one nie przeszkadzały i moge szczerze powiedzieć, że go kochałam. Nadal mi na nim zależy, ale wiem, że ewentualne rozstanie go dobije. Wiem, że kocha mnie najbardziej na świecie i ciągle powtarza, że jestem tą jedyną. Co noc płaczę bo nie wiem co zrobić. Nie chce ich zranić, a wiem, że tamten drugi też oszalał na moim punkcie. Jestem rozbita na kawałeczki i potrzebuje obiektywnej pomocy, sama nie potrafię sobie z tym poradzić...

Gość gość
Czy Ty napewno wiesz o tym że on napewno jest sam? Może jest żonaty i potrzebuje się rozerwac..

Gość gość
Jest sam

Gość gość
po kilku dniach sie zakochalas????? bez przesady, nie znasz go na tyle, zauroczylas sie i tyle

Gość gość
Miłość przychodzi z czasem A to jest zauroczenie . Każdy z nas ma wady i kochamy drugie osoby za te wady i za to że sa przy nas. Nie zostawiaj chłopaka z którym jesteś 2 lata dla kogoś , kogo znasz kilka dni . Nie jesteś pewna czy on może traktować Cię poważnie może za miesiąc cie porzucić i zostaniesz sama

Gość gość
A jak sama mam sobie poradzic z moimi emocjami?