Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niby chce, a nic z tym nie robi..

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim. Pisze tu bo chce jakiejś obiektywnej porady, opini, cokolwiek.. pisze z jednym facetem, spotkaliśmy sie raz, pracuje, ma swoje obowiazki i tak dalej i tak dalej... zaczeło mi na nim zależeć, on mi pisze że też mu zależy, ale.. no właśnie, chce sie spotkać a ciągle nie ma czasu... od naszego spotkania minął miesiąc.. nie jestem zła jak nie pisze kilka godzin, albo gdy nie napisze "dobranoc" bo może jest zajęty albo zasnął, ale ciągle pisze że sie spotkamy, pójdziemy na randke a wgl nie ma czasu.. nie wiem czy mam odpuścić i napisać mu że nie mam zamiaru dalej czekać czy jeszcze poczekać. Chcę podkreślić że ja do niego pierwsza pisze co kilka dni, chce żeby on pisał pierwszy, nie narzucam się mu, nie inicjuje spotkania tylko on.. co mam zrobić w tej sytuacji? Czekam miesiąc na drugie spotkanie i dalej nic... prosze o jakieś porady.

Gość gość
Myślę, że on po prostu nie chce się z Tobą spotykać. Przecież w ciągu miesiąca nawet najbardziej zapracowany człowiek znalazłby chociaż raz czas na spotkanie. On w ogóle do Ciebie pierwszy pisze?

Gość gość
Tak pisze pierwszy do mnie. Pisze że chce sie spotkać ale "zalatany" jest

Gość gość
Zalatany przez miesiąc? Dziwne...

Gość gość
Niby cały czas coś robi, pisał w czwartek że spotkamy sie na weekend a dzisiaj nic nie pisał, nic. Do spotkania nie doszło.

Gość gość
Wiesz, gdyby mu bardzo zależało, to znalazłby w weekend czas. Może nie traktuje Cię poważnie, może jesteś jakimś kołem zapasowym, jakby z kimś innym mu nie wyszło.

Gość gość
Co według was mam zrobić? Co byście zrobili na moim miejscu? Ja do niego oczywiście nie pisze pierwsze, myśle że facet ma latać za kobietą a nie odwrotnie..

Gość gość
"Po owocach ich poznacie" kolo ma cie w d***e.

Gość gość
Po co narobił mi nadziei? Jakaś gra facetów której nie znam?

Gość gość
niecierpliwa jesteś, miałem taką sytuację, chciałem szybko,już,teraz, i mam nauczkę bo szybko się skończyło

Gość gość
Chyba należy poczekać na jego ruch. Albo wprost zapytać kiedy się spotkacie. Sama nie wiem.

Gość gość
Ty byś nie był niecierpliwy w mojej sytuacji? Ja mu nie pokazuje mojej niecierpliwości, nie narzucam sie, nie pytam ciągle kiedy sie spotkamy bo faceci tego nie lubią, takiej nachalności..

Gość gość
A jesteś przekonana, że on w ogóle chce się spotkać?

Gość gość
Najchętniej bym o nim zapomniała, napisałabym coś i usuneła go ze swojego życia ale mi na nim zależy. Nie mam pojęcia co mam zrobić w tej chwili

Gość gość
Tak, on chce się spotkać, pisze że tylko musi czas znaleźć. Niby chce a nic w tym kierunku nie robi.. pisze że mu sie podobam i wgl ale co z tego..

Gość gość
To może lepiej się tak nie nakręcaj na tę znajomość, bo jak na razie średnio się zanosi...

Gość gość
Wiesz, ludzie często piszą jedno, a robią drugie, więc tym, że on niby chce aż tak bym się nie sugerowała. Poza tym czym on niby jest taki zajęty, jak uzasadnia swój brak czasu na spotkanie?

Gość gość
Uzasadnia to tym że np robi remont w nowym domu rodziców, zakupy robi bo przed świętami, koło domu musi robić, jedzie sprawy załatwiać.

Gość gość
Ale pisałaś, że przez miesiąc nie miał czasu się spotkać. A te rzeczy, które Ci podał nie są jakieś strasznie absorbujące. Chyba jakiś jeden dzień w tygodniu wolny ma....

Gość gość
nie wiem, nie śledze go więc nie wiem co robi i gdzie jest. Niby nawet dla siebie czasu nie ma

Gość gość
Wojtek jak nie masz czasu to dajmy temu spokój

Gość gość
To niby jak on chce budować związek, jak rzekomo ciągle nie ma czasu? Chyba raz na dwa tygodnie wypadałoby się spotkać, to wcale nie tak dużo.

Gość gość
Też tak myślę ale co mam zrobić?

Gość gość
Zaczekaj może jeszcze trochę i sama zobaczysz, kiedy zaproponuje spotkanie. Jak minie kolejny miesiąc i nic, to daj sobie spokój. :)

Gość gość
Chyba tak zrobie, poczekam, bede pisać normalnie a jak nic nie będzie topo prostu mu napisze że nie mam zamiaru czekać dłużej aż znajdzie czas, pożegnam się i tyle..

Gość gość
Dokładnie, tak chyba będzie najlepiej.

Gość gość
Najlepiej zapomnieć. Pełno tu takich tematów jak Twój. Facet nie odezwał się słowem cały weekend? Jeśli do niego napiszesz i zechce mu się odpisać, napiszę, że był zalatany. A tak naprawde nawet o Tobie nie myślał, tylko pewnie dobrze się bawił na imprezach ze znajomymi. I może nawet spotyka się z kims innym.

Gość gość
może nie śpieszy się bo zgadza się z tym że jak coś przychodzi zbyt szybko i łatwo, nie szanujemy tego?

Gość gość
Tak myślisz? :/ lepiej zachowam zdrowy rozsądek, nie robiąc sobie nadziei, zachowam dystans.

Gość gość do 20 28
Na pewno on nie wyznaje takiej filozofii:)