Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarinaaa28

Dziewczyny, czy bywacie zazdrosne o byłe kobiety swoich partnerów?

Polecane posty

Gość katarinaaa28

Spotykam sie z facetem od 3 miesiecy i jest nam razem dobrze, ale zawsze mialam problem w tym, ze porownywalam sie do bylych dziewczyn moich chlopakow. Tym bardziej, ze wiem, ze to ona go zostawila, a jest to bardzo ladna lekarka.. Macie tez czasem tak? Ze czujecie się gorsze? Ze przeczuwacie, ze gdyby ona tylko kiwnela palcem to by do niej wrocil? Bo przeciez niczego jej nie brakuje, jest bogatsza, ma status... itd

Gość gość
Tak byłam zazdrosna bo ona była ode mnie ładniejsza . Jak sie okazało wcale nie bezpodstawnie bo na boku z nia pisał min ze tęskni

Gość gość
miałam tak jako nastolatka, teraz mam strasznie wysoką samoocenę i nie bolą mnie takie rzeczy. Spróbuj pomyśleć o swoich zaletach i dlaczego on ma szczęście, że jest z tobą :)

Gość gość
byłam ładniejsza od jego ex ale nie chciałam małżeństwa i dzieci

Gość katarinaaa28
tez juz nastolatka nie jestem, ale mimo wszystko mi niestety nie przeszlo. Problem wlasciwie nie tkwi we mnie, a raczej inne kwestie sie na to skladaja, jak chocby moja rodzina, ale to juz temat rzeka.. bo w sumie nie wydaje mi sie, zebym byla jakos specjalnie brzydsza, glupsza, itp. Ciezko mi zmienic myslenie :(