Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam faceta....ktory....

Polecane posty

Gość gość
Ruchacz z definicji nie ma kasy bo wszystko roz******la, a to na d****** a to na imprezy. Ale co mnie to, twoje zycie i rob co chcesz.

Gość gość
21:06 śmieszne,bo tacy jak ty,biedacy ujadajacy, ze nigdy nie będą z materialistka najczęściej trafiają na takie lase na kasę

Gość gość
wiadomo ze tu same dziady bez kasy i klasy:D czekałam tylko az się oburzą niedorajdy społeczne uderz w stół a nożyce same się odezwą

Gość gość
Ja zarabiam 10 tys i mam perspektywy na wiecej dlatego autorka ze swoja pensją jest dla mnie za biedna, nie będę pchać się w mezalians jak stac mnie na ładną i dobrze zarabiającą z moich kręgów.

Gość gość
22:15 na pewno ktoś w to uwierzy :-D moze zarabiasz 10 tys rubli albo,jenów :-D

Gość wrednybabsztyl
22.15- i takie prostackie rozrywki dla plebsu jak siedzenie na kafeterii preferujesz?A 2 co robisz na forum dla kobiet....powinieneś w tej chwili być w eleganckim,najdroższym klubie w mieście i podrywać panienki o podobnym statusie społecznym jak Twój^^

Gość gość
albo krywien:P

Gość gość
wredny babsztyl nic dodać nic ująć hehehe niektórym zostało tylko fantazjować na forum dla kobiet:D

Gość dobra zmiana
macie ciekawe wyobrazenia ze jak ktos duzo zarabia to siedzi w klubie i wyrywa dziunie :D podpowiem wam - rupie maja niewielka wartosc hrywny sa wcale nie takei tanie 10 tys hrywien to jeszcze nie tak zle :D to bedzie jakies 2 tys a 10000 idrow to mniej jak dolar :D

Gość gość
Nie dość, zes mitoman to jeszcze ironii nie lapiesz

Gość gość
Ja polecam szukać na portalach w stylu sugarbaby.pl - wiesz z kim piszesz, do tego jest tam naprawdę sporo facetów z klasa i dużym portfelem, sama sprawdzałam ;) Zresztą, nic nie ryzykujesz, a możesz tylko zyskać ;)

Gość gość
sugarbaby jest bardzo ok, ale inne portale tego typu to lipa. Często można trafić na gości, co naprawdę nie maja kasy. Wyjatkiem jest własnie sugar, bo jednak jak tam jestem, to widać, że goście i klasa, i kasa jest ;)

Gość gość
kiedyś miałam konto na sugarbaby i jeżeli któraś z Ws faktycznie szuka kogoś sensownego, z klasą, z kasą, to zdecydowanie polecam, poznałam tam wielu konkretnych gości!