Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam faceta....ktory....

Polecane posty

Gość gość

będzie atrakcyjny, zadbany, wysportowany, czuły, umiejący okazywać uczucia,wierny, trochę zwariowany a za razem w miarę spokojny, z poczuciem humoru- w zasadzie to najważniejsza cecha dla mnie. Powinien mieć stałą pracę, zarobki minimum 3 koła na rękę,, ,Wymagania mam duże ale sama jestem atrakcyjna więc raczej mam prawo wymagac.

Gość gość
Kobieta która w wymaganiach podaje zarobki = kobieta jest dla mnie przekreślona.

Gość gość
No właśnie! Baby tylko szukają sponsora żeby za nie płacił do us/ra/nej śmierci.

Gość gość
Znów kasa. Upadek jest bliski

Gość gość
Autorko Kafeteria To nie koncert życzeń!!

Gość gość
Od takich bab trzeba się trzymać z daleka.

Gość gość
no ale co się dziwice od lat tak było ze facet ma zarabiać i płacić za rozrywki kobiety

Gość dobra zmiana
no ale co się dziwice od lat tak było ze facet ma zarabiać i płacić za rozrywki kobiety > a kobieta miala cicho siedziec i nie wychodzic z domu bez przyzwolenia meza na pewno tak ci za tym teskno ? ostatnio w wytycznych do matury podali zasady tradycyjnej rodziny ze kobieta opiekuje sie dzieckiem a maz reprezentuje rodzine na zew i zabiuera glos w jej imieniu :D pelno na swiecie takich panst gdzie pan zarabia i wymaga nie lepiej poszukac jakiegos szejka w arabii niz w polsce na sile szukac :D ?

Gość dobra zmiana
do tego pamietaj ze w takim tradycyjnym ukladzie jak po slubie okaze sie ze malzonka nie byla dziewica to slub jest niewazny :classic_cool: do tego powinna posiadac odpowiednie pochodzenie. cos mi sie wydaje ze masz oczekiwania nieadekwatne do mozliwosci :D ty bys chciala siedziec i ogladac seriale, facet ma pracowac i jeszcze zapewniac ci rozrywki abys sie nie nudzila do tego najlepiej jeszcze jak bedziesz wydawala mu polecenia :D takei tradycje to jedynei na slasku w rodzinahc gorniczych bo gornik niezbyt kumaty to sie na to zgodzi.

Gość gość
Autorko,Twoje oczekiwania nie są jakieś duże,są całkiem normalne,a krytyka na forum? Nie przejmuj się,tu siedzą dziady,rencisci albo sfrustrowani 30 letni prawiczkowie,stulejarze dostajacy 50 zl koeszonkowego od matki emerytki :O

Gość dobra zmiana
tu siedzą dziady,rencisci albo sfrustrowani 30 letni prawiczkowie,stulejarze dostajacy 50 zl koeszonkowego od matki emerytki > oraz kobiety nieroby liczące na poprawę swojego bytu jedynie w wyniku zamążpójścia :D zamiast sie do roboty wziac i się dziwą że smierdzących leni nikt nie chce, bo jak się do pracy nie chce chodzić to i sprzątać,gotować czy choćby myć się systematycznie też pewnie nie. skądś się przecież wzielo powiedzenie len smierdzacy :D

Gość gość
zarabiam 2,5 tysiąca...zatem moje oczekiwania nie są chyba wygórowane. Trudno zebym utrzymywała faceta albo to ja miałabym mieć wyższe dochody. Autorka. Niestety ale pieniądze, praca to wazna sprawa- samą miłoscia człowiek nie żyje a pieniądze z nieba nie lecą. Autorka

Gość dobra zmiana
zarabiam 2,5 tysiąca...zatem moje oczekiwania nie są chyba wygórowane. Trudno zebym utrzymywała faceta albo to ja miałabym mieć wyższe dochody. > to faktycznie w brud :D nie dziwie się że obawiasz sie mezaliansu z takimi dochodami :D mniej zarabia pewnie nie wiecej jak 10% facetów wieć to istotny szczegol ktory nalezy zaznaczyc :D jak wiecej wydajesz to dlaczego mialabys wiecej nie zarabiac. w takim ukladzie pamietaj ze jak zostaniesz bezrobotna to ten facet >3 tys powinien sie z toba rozstac bo co bedzie pasozyta utrzymywal :D teraz napisze jedno zdanie serio - nigdy nikogo nie znajdziesz bo jestes bezdennie glupia a od takich sie ucieka.

Gość gość
Ja mam pochodzenie, zarabiam średnio,ale uwielbiam to co robię, na niczym nie muszę oszczędzać, nie wyobrazam sobie być ze stuligroszem. Nieraz juz poznałam faceta,który szczycil się byciem na socjalu.zdrowy,młody chlop :O to dopiero len. A kobiety powinny się oszczędzac,a jak nie to sami sobie rodzcie dzieci

Gość dobra zmiana
to musisz byc strasznie brzydka skoro wszystko inne niby ok a tylko taki beneficiarz cie chcial :D poza tym jak w pl mozna zyc z socjalu ? to chyba niezbyt realne :D

Gość gość
dobra zmiana- ty pewnie zarabiasz mniej dlatego tak ujadasz:D wielu facetow zarabia około 2 tysi a niestety to wy macie mozliwosc zarabiać kase,,,kobiety zarabiają mniej choć zasługują na więcej, Taka sprawiedliwość. Dlatego tez facet który nie potrafi zarobić nawet 3 koła na łapę jest niezaradny, ofiara losu i tyle. Autorka

Gość gość
20,58 kobiety powinny się szanować stawiać warunki a nie brać co leci... to nie te czasy

Gość dobra zmiana
niezaleznie czy bym zarabial 3zl czy 3 miliony to trzymalbym sie z dala od kogos z takim tokiem myslenia jak twoj wiec nie ma znacznei ile zarabiam, w sumie to nawet nie wiem ile dokladnie :D nie ujadam smieje sie to raczje ty szczekasz z frustracji.

Gość gość
21:02 widocznie zarabiaja mniej bo sa gorsze. :) 21:05 dla was to i tak juz tylko araby co przyllywaja na pontonach, albo bezdzietne staropanienstwo. :)

Gość gość
Ty pewnie nie zarabiasz wcale, u mamusi na garnuszku wiec nie wiesz ile zarabiasz:D zatem jesteś poza moim zasięgiem to nie frustracje a wymagania dla twojej wiadomości A jeżeli chciałeś mnie obrazić to ci się to nie udało...poza tym nie przywykłam do rozmów na tak niskim poziomie.

Gość gość
21.08 nie sądzę:)

Gość dobra zmiana
do rozmów na tak niskim poziomie. > to co robis zna tym forum :D

Gość gość
na tym forum można znaleźć tez normalne osoby, na poziomie -przekonałam się o tym. Ale ty do nich nie należysz, aczkolwiek toleruje Ciebie i podobnych Tobie:) każdy może mieć swoje zdanie..

Gość gość
Autorko ja jestem bogaty. Wzamian oczekuje, ze bedziesz gotowac, zajmowac sie dziecmi, sprzetac etc. Oczywiscie nie mozesz pic alkoholu, palic i cpac, musisz byc dziewica i chciec slubu. Czy spelniasz te warunki?

Gość gość
Błonę dziewiczą można zrekonstruować skoro jesteś bogaty to nie powinno być problemu:P na reszte mogę się zgodzić pod warunkiem ze dzieci będą wspólne, obcych nie będę niańczyć :D

Gość gość
Czyli nie jestes dziewica?

Gość gość
Ladacznica

Gość gość
Tu są same dziady zdesperowane.Normalny facet nie będzie siedział na tym forum(przypominam- dla kobiet).Więc autorko zamiast faceta marzeń spotkasz tu desperatosa.Nie polecam!

Gość gość
21:52 ona i tak z powodu braku dziewictwa spotka co najwyzej *****cza.

Gość gość
22.01-lepszy *****cz z kasą niż biedny amator dziewic...