Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kara20

Miłość nie wybiera...

Polecane posty

Gość Kara20

Najpierw drobna retrospekcja: kilka lat temu dostałam od Mateusza list miłosny. Jest to facet mega wrażliwy (typowy romantyk) i bardzo mądry, ale ja do niego nic nie czułam i niestety urwalismy kontakt. Michał to najlepszy przyjaciel Mateusza. Do Michała zawsze mnie coś ciągnęło. Cała nasza trójka należy do pewnej organizacji i kilka dni temu mieliśmy spotkanie mikołajkowe. Po całej imprezie wróciliśmy do hotelu. Kupiliśmy wino i gadaliśmy jak dawniej. Jednak później z Michałem doszło do czegoś więcej. Oboje stwierdziliśmy, że to bardzo nie fair wobec Mateusza. Jednak nie potrafiliśmy się powstrzymać. Wiem, że Michał nie myśli o mnie jak o zwykłej znajomej i że on też chciałby czegoś więcej, ale mamy straszne wyrzuty sumienia wobec Mateusza. Co mam zrobić? Usunąć się w cień? Nie chce aby ich przyjaźń się rozpadła, ale nie chce stracić kontaktu z Michałem :( Co o tym wszystkim myślicie?

Gość gość
"Pani Puszczalska" A Twój topik powinien nosić raczej tytuł "Pożądanie nie wybiera". Nie nazywaj "miłością" czegoś o czym nie masz pojęcia dziewczyno!

Gość gość
jasne że trzeba być z osobą do której coś się czuje, a Mateusz zrozumie, rób jak każe serce, poważnie , by potem nie żałować.