Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotne Kobiety powyżej25 lat jaki najbardziej złośliwy

Polecane posty

Gość gość

tekst jaki słyszałyście?

Gość gość
Ja mam 29 lat i koleżanka powiedziała mi, że w tym wieku nie ma fajnych wolnych facetów...

Gość gość
27 lat,lekarz w tym roku powiedzial mi,ze z moim zdrowiem to lepiej zaiast do pracy,żebym męża szukała. Potem spojrzał w kartę,przeczytal mój rocznik i dodał " a nie. To juz staropanienstwo będzie " :classic_cool:

Gość gość
Strasznie przyjemny ten lekarz.... niestety w pewnym wieku takie aluzje są dość częste...

Gość gość
Mi kolega powiedzial, ze po 25 roku zycia nie ma juz fajnych kobiet, bo wszystkie fajne do 25 zdazyly juz zostac zaklepane. 20:53 hehe dobre. :D

Gość gość
25 lat to mloda laska i to wcale nie jest wiek na zamazpojscie i dzieci, o ile macierzystwo nie jest hobby i calym swiatem ale jednym z elementow swiata.w tym wieku mozna szukac szczescia i ewentualnie randkowac i chyba singli jest ze 75% w tym wieku

Gość gość
Nie no nawet zabawny był ten lekarz,przypominał mi Robbiego Wiliamsa tego aktora,taki trochę oderwany od ziemi i roztrzepany,a i racje pewnie miał :-D mimo iz,mieszkamy w stolicy to mentalność ogolnopolska - 25+ i bez faceta to stara panna

Gość gość
Zależy gdzie, ale przeważnie osoby powyżej 25 lat mają kogoś, nie mówię że koniecznie męża, ale jakiegoś faceta owszem. Niemniej jednak nikt nikomu nie powinien robić żadnych przytyków.

Gość gość
Chyba każdy chciałby być w związku,a skoro z jakiegoś powodu nie jest to nie powinno się go dobijać. Ja miałam wybór być sama albo w związku z chłopakiem, do którego nic nie czulam,może kiedyś bym poczuła,ale nie dalam rady, minął rok i nie zaiskrzylo

Gość gość
25+ to juz staruchy.

Gość gość
Mnie w pracy ciągle o to pytają. A kiedy Ty przedstawisz nam swojego narzeczonego, przecież to nie do pomyślenia, by w tym wieku być samej.

Ludzie żyjący w nieszczęśliwych związkach często robią takie uwagi młodym kobietom. Nie przejmujcie się, lepiej być samemu, niż brać ,,co się nawinie" tylko po to, żeby zaspokoić wymagania innych.