Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

COŚ ZE MNIE WYPADŁO!

Polecane posty

Gość gość

Jestem w ciąży, dowiedziałam sie o tym 2 dni temu, przeżyłam to strasznie, ponieważ to nie było planowane dziecko, ale byłam szczęśliwa. Dzis od rana mam skurcze w brzuchu, później zaczęła mi lecieć delikatnie krew, a potem... potem patrze a na mojej podpasce oprocz krwi.. znalazłam małą różową kuleczke, gdy tego dotyknałam czułam takie mięso. Czy ktoś wie co to mogło być? Teraz strasznie krwawie ! Pomocy, nie wiem co mam robić. Dodam że to początek ciąży nie więcej niż 1 miesiąc

Gość gość
Poronilas , to byl zarodek.

Gość gość
niestety z twojego opisu wygląda na poronienie

Gość gość
Spokojnie, to tylko twój mózg :)

Gość gość
Z poronieniem na pogotowie ? Chyba tu kogos pogielo. Co najwyzej na IP do szpitala gin--polozniczego. Ja bym pojechała rano. Zobaczą czy jest potrzebny zabieg. Ciąża jest tak młoda ze mam nadzieję że obędzie się bez.

Gość gość
Miałam tak samo. W8 tc coś ze mnie wyleciało. garaletowate coś wielkości i kształtu żółtka kurzego była też taka kuleczka dużo krwi. Na drugi dzień pojechałam do mojego ginia. Byłam pewna że poroniłam. Zrobił usg i zarodek był cały i zdrowy. Ale miałam krwiaka. Nie potrafił mi też powiedzieć co wyleciało ze mnie. musiałam leżeć wylądowałam też w szpitalu ale córka ma teraz 3 miesiące

Gość gość
7.57 jaka pokrzepiająca historia

Gość gość
U mnie dokładnie tak samo objawiło się poronienie :( my czekalismy bardzo na dzidziusia i przezylismy ta strate. Robilismy badania genetyczne w tym plci plodu zbeym mogla skorzystac z urlopu macierzynskiego

Gość gość
Ty jestes nienormalna.

Gość gość
Gość z 13:29 nie odzywaj się jeśli nie byłeś/byłaś w sytuacji jak dziewczyna wyzej

Gość gość
Ja też poroniłam tak wczesnie i robilam to badanie plci zebym mogla nabrac sil na urlopie. Niektore kobiety sa na tyle silne, ze moga od razu wrocic do pracy - ja niestety tak nie potrafilam