Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeminęły mi najlepsza lata na pierwszą dziewczynę, seks i pocałunek.

Polecane posty

Gość gość

Leci mi 26 rok życia. Nigdy nie zbliżyłem się do kobiety. Powód ? Trądzik w wieku nastoletnim i trochę później. Nerwice, fobie, nieśmiałość, brak pewności siebie.

Gość gość
to smutne

Gość gość
Szczególnie, że tak ci już zostanie :(.

Gość gość
u mnie przeminęły nawet już te gorsze bo już mam 41 lat. no i co z tego? komu to przeszkadza? jak widzę jak zapieprzają moi koledzy którzy pozakładali rodziny i mają żony i dzieci to dziekuje bogu ze ja jestem sam. to samo z laskami - nawet sobie nie zdajesz sprawy ile taki przeciętny facet musi się nagimnastykować żeby zadowolić byle "księżniczkę". po co to komu?

Gość gość
Wiem wiem, ogólnie to nie chcę mieć żony, ani dzieci. Chodzi mi o to, że ominęło mnie trochę tych beztroskich najlepszych na te rzeczy lat.

Gość gość
Jak nie chcesz mieć żony to oznacza że jesteś niedojrzały i nie powinieneś mieć dziewczyny bo jeszcze byś jej zrobił nadzieję na POWAŻNY związek, więc w sumie to doskonale, że jesteś sam i tak powinno być...

Gość gość
Żonę może jeszcze mógłbym mieć, ale dzieci ? Nigdy w życiu.

Gość gość
Wiesz, czasem się wpadki zdarzają, więc co wtedy zrobisz jak żona zaciąży? Wyskrobiesz dziecko łyżeczką, czy zarąbiesz siekierą jak się urodzi?

Gość gość
jego tylko ******ie interesuje

Gość gość
znajdź sobie jakieś interesujące zajęcie i przestań się zadręczać - to jest przepis na dobre życie. a jak laski na ciebie nie lecą to raczej zrezygnuj bo się tylko udręczysz.

Gość gość
To nie powinienes miec nigdy nawet kobiety !!! A co dopiero zony!!! Skoro nie chcesz miec dzieci!!! Kazda kobiety chce czym predzej czy powinien miec dziecko!!! Klamia tylko takie wyzwolone lub te ktorego nie moga miec albo nie mialy partnera do 40 stki ze dzieci nigdy nie chcialy....na serio malo jest kobiet ktorego nie chca tak na prawda miec bobasa! Wiec prosze nie zawracaj sobie glowy kobietami I nie mac im w glowach skoro nie chcesz nawet jednego bobasa podarowac swojej ukochanej!!!

Gość gość
Wolałbym już mieć kobietę na seks, albo sponsorować ją, spełniać swoje wszystkie fantazje. Dzieci ? To nie dla mnie. Jestem hedonistą z natury, ale również ascetą też jestem.

Gość gość
on chce tylko ****** i zostawiac kobiety

Gość gość
Nie, to nie w moim stylu. Nie chciałbym zostawiać kobiet. Ale wolałbym już sobie do seksu znaleźć, może jak będę miał kasę, to będę sponsorować jakąś. Mógłbym może wejść w związek na relacji femdom, bo mam masochistyczne zapędy i do fetyszyzmu.

Gość gość
To może umów się z tym 41 lat i sobie o tym wszystkim pogadajcie przy winku jednocześnie masujac sobie wzajemnie mikrofallusy 🖐️

Gość gość
a po co on mi ma masować mojego mikrofallusa? sam se masuję.

Gość gość
"Wolałbym już mieć kobietę na seks, albo sponsorować ją, spełniać swoje wszystkie fantazje" x to idź na d****** to nie jest drogi interes przecież. na pewno tańszy niż żona.

Gość gość
26 letni autorze masz jeszcze szansę. Ja jestem 4 lata starszy od Ciebie i właśnie jestem w trakcie mojego pierwszego podboju miłosnego, laska ma 19 jest glupia ale ją lubię ona mnie też:) czuję że będzie z tego seks i to pierwszy raz nie za pieniądze w moim życiu. Może i to żałosne ale ja się w niej zakochałem, naprawdę mi na niej zależy,nie wiem czy taki związek jest realny ale póki co idę w to dalej jestem szczęśliwy i mam wszystki dookoła gdzieś co sobie pomyślą inni. Tobie też tego życzę. Pozzdro