Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogórekmałosolny

Wszystkie zęby białe, tylko jeden żółty...?

Polecane posty

Gość ogórekmałosolny

Wszystkie moje zęby są zdrowe i białe. Wszystkie, oprócz lewej jedynki. Jest żółta, praktycznie brązowo-pomarańczowa. Nie mogę się uśmiechnąć, mówić odsłaniając górne zęby. Prawie każda osoba pyta mnie o ten ząb. Jeden dentysta powiedział, że ząb jest martwy i nic z tym nie można zrobić. Inny znowu twierdzi, że ząb jest żywy i nie ma pojęcia, czemu ma taki kolor. Każdy stomatolog rozkłada ręce, pasty wybielające nie działają. Ktoś ma podobny problem? Czy można jakoś to wybielić?

Gość gość
mam taki jeden, plama żółta po antybiotyku. nic nie zrobisz ja to mam od 6 rz

Gość gość
Wybielanie cudow nie zrobi, bo on jest zolty "do dna" ;) Mozesz sprobowac. Mozesz tez zalozyc na niego licowke. Stracisz czesc szkliwa i co jakis czas bedzie trzeba na nia wydawac kase, ale moze to lepiej niz sie wstydzic... Jesli zdecydujesz sie na licowke, to lepiej poszukaj dobrego i doswiadczonego stomatologa, ktory czesto zaklada licowki , bo za kazde odpadniecie, naprawy, itd. bedziesz musiala bulic, a to drogo kosztuje i bedzie kosztowac do konca zycia.... Dopytaj tez o czas gwarancji (powinno byc dwa lata).

Gość szmurka
ja też miałam zakładane licówki, właśnie z powodu plamy na zębach i diastemy. Robiłam w Warszawie u dr Kowalika na lektykarskiej 32. To fakt, zawsze trzeba dopłacać za odpadnięcie itd. Ale licówki to dobre rozwiązanie ;)