Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PO i KOD chce obalić legalnie wybraną władzę

Polecane posty

Gość gość
nie, 500+ skończy się, bo tych pieniędzy po prostu nie ma, już teraz patrzą gdzie by tylko urwać, tu zabrali z pefronu, kontrolują jak szaleni, coraz mniej zleceń ludzie czekają co to jeszcze będzie, giełda zaraz poleci

Gość gość
trochę szkoda tych durni z kodu którzy się dali podpuścić. no ale cóż. dorośli są i sami się proszą o wp*****l. to jak się w końcu nie uspokoją to zbiorą i będzie pozamiatane. x oj to co zamierzacie pół narodu wyciąć, dobrze, że już nie udajecie, że o coś innego chodzi

Gość gość
pieniądzy na 500+ nie było od samego początku, wszystko jest na kredyt. jesli PiS z tego zrezygnuje to będzie to gwozdz to ich trumny, takze ja mysle że oni to utrzymają nawet kosztem rosnącego zadłużenie. ja bym nawet chętnie wyszedł na ulicę protestować przeciwko rządom PiS, gdyby alternatywą była jakaś normalna partia nie Nowoczesna & PO

Gość gość
WOLNOŚĆ! RÓWNOŚĆ ! DEMOKRACJA!

Gość gość
"oj to co zamierzacie pół narodu wyciąć" x sto osób to nie "pół narodu". naród to ma te wasze protesty tak głęboko w d***e że sobie nawet nie wyobrażacie. ale posłowie opozycji już wiedzą i biedacy sami musieli zacząć okupować sejm bo mimo rozpaczliwych wezwań naród nie ma ochoty protestować w imieniu przegranych polityków.

Gość gość
ja głosuję na Razem, oni mają normalne podejście, ale polski drobny przedsiębioraca tak się boi o swoje, że nawet dobrze nie słucha tego co oni mówią

Gość gość
"pieniądzy na 500+ nie było od samego początku, wszystko jest na kredyt" x na jaki "kredyt"? deficyt budżetowy jest najniższy od wielu lat więc co ty tu kolego bredzisz? zgodnie z wykonaniem budżetu za 10 miesięcy roku 2016 deficyt wynosi tylko coś około 25 mld. jutro się pojawi wykonanie za 11 miesięcy ale pewnie w całym roku nie przekroczymy 40 mld.

Gość gość
Do dzisiaj nie ma dowodów na "Zamach";) są tylko kosztowne ekshumacje i kosztowne Komisje śledcze i gadanie bzdur na miarę mistrali oddanych za dolara nie róbcie ludzie z siebie pośmiewiska bo kiedy brudy piSU wyjdą na światło dzienne i tak będziecie wierzyć że to fałsz .. do polityki trzeba mieć dystans ;) i zawsze zachować zdrowy rozsądek.. widocznie jesteście podatni na fale radiowe ojca Tadeusza biznesmena nie duchownego. smutne jest to jak ****aja was w d**y a wy nie patrzycie na konsekwencje tych rzadow oszukali wiekszosc ktorzy oddali na nich glos i w sumie mam nadzieje ze porzaca troche dalej kompromitujac siebie i swoich wiernych :D:D dalej rowalajac to co zostalo zudowane dalej narazajac nas na posmiewisko i sankcje ;) wrzeszcza kiedy ich nikt nie popiera i sie z nimi nie zgadza ;) taki jest PiS.. madrzy w tej partii do slowa nawet nie dojda bo gdyby doszli ludzie madrzy do wladzy a nie ci ktorzy pwooduja to co widac.. byloby lepiej.. bo moze sa tam dobrzy ludzie ale ich nie widac ;) tez chcialem zmiany ale nie zgadzam sie z tym co obecnie robi PiS..

Gość gość
jeśli już to Morawiecki bredzi, bo to on stwierdzil że 500+ jest na kredyt

Gość gość
sto osób to nie "pół narodu" czy ty wiesz durnoto co ty mówisz, gdybyś miał choć trochę rozumu nie głosowałbyś na PIS, to nie polega na tym, że teraz jedni do koryta a teraz drudzy, są jeszcze pewne kompetencje, których w pisie nie znajdziesz tylko chciwość, jeszcze bardziej prymitywna niż przez te wszystkie ekipy dotychczas

Gość gość
"sto osób to nie "pół narodu" czy ty wiesz durnoto co ty mówisz" x o tych waszych śmiesznych demonstracjach po kilkadziesiąt do kilkuset osób w każdym większym mieście. na 13 grudnia zapowiadaliście 30 tys a przyszło 5. poza ubekami, przegranymi politykami i ich rodzinami pies z kulawą nogą nie chce na te wasze demonstracje przyjść.

Gość gość
"ja bym nawet chętnie wyszedł na ulicę protestować przeciwko rządom PiS, gdyby alternatywą była jakaś normalna partia nie Nowoczesna & PO " x no właśnie. mi też się nie podoba niejedno z tego co robi pis ale przecież nie oddam polski znowu w ręce tych kanalii z PO/Nowoczesnej którzy myślą tylko o tym jak być bardziej "europejscyi", zrobić dobrze gejom, imigrantom, koncernom i bankom. a na takiego zwykłego "polaka szaraka" zapieprzającego po X godzin dziennie żeby jakoś wyżyć to mają wyj****e na maksa.

Gość gość
ja się obawiam, że ta władza nie bdzie chciała ustąpić, bedą sobie nockami przegłosowywać co im tam będzie odpowiadało

Gość gość
"ja się obawiam, że ta władza nie bdzie chciała ustąpić" x w obronie 6 latków ludzie zebrali 2 miliony podpisów i PO to olała. a teraz liczysz że się ugnie bo 100 oszołomów przyszło rzucać się na limuzyny?

Gość gość
a na takiego zwykłego "polaka szaraka" zapieprzającego po X godzin dziennie żeby jakoś wyżyć to mają wyj****e na maksa. x i tak cie wszyscy bedą mieli w d***e pis cię tylko oszukuje i tak jak sie wszystko zacznie walic to ty pierwszy ucierpisz, tak bylo jest i bedzie, złośc na gejów i cyklistów możesz przelać, ale to nic nie zmieni

Gość gość
"pis cię tylko oszukuje i tak jak sie wszystko zacznie walic to ty pierwszy ucierpisz, " x ciekawe bo fakty mówią zupełnie co innego: "Przed wprowadzeniem programu "Rodzina 500+" aż 11,9 proc. polskich dzieci znajdowało się w sytuacji skrajnego ubóstwa. Po wprowadzeniu programu w tej grupie pozostaje jedynie 0,7 proc. polskich dzieci. To spadek o 11,2 pkt. proc. i zmniejszenie grupy dzieci żyjących w skrajnym ubóstwie aż o 94 proc. (11,2 to 94 proc. z 11,9)."

Gość gość
a ja akurat uważam, że lepiej żeby dzieci szły wcześniej do szkoły, dobrze, że PO nie reagowała, pocieszacie się, że kowalskiemu nie będzie chciało się d**y ruszyć, zobaczymy, ten rząd popierają głownie ludzie fanatycznie religijni i biedni i nierozgarnięci

Gość gość
"a ja akurat uważam" x a ja mam w d***e co ty uważasz. zdanie fanatycznych antypisiorów mi zwisa. wlazłem tu tylko żeby mieć bekę z waszych nieudolnych podrygów. wydaje się wam zdrajcy że jak będziecie za granicą opowiadać że "w polsce panuje kaczystowski totalitaryzm" to wam ktoś na pomoc przyjedzie? to się zdziwicie :)

Gość gość
"Rodzina 500+" no włąśnie przekupstwo, wiesz jest tylu ludzi, którzy bardziej potrzebują pomocy niż młodzi, zdrowi z dziećmi, mój szef z 5 dzieci też dostaje, marnotrawienie pieniędzy, wiadomo, każdy chętnie sumkę przytuli, panie w sklepie od pewnego czasu o niczym innym nie gadaja, a teraz tylko omawiają co sobie wyremontują w mieszkaniu ech

Gość gość
gość dziś no już kładż się spać bo na kartkówkę zaśpisz, a bekę to my mamy z twojej beki, napisz jakąś rymowankę dla prezesa

Gość gość
w sumie to im szybciej pisiory znikną tym lepiej

Gość gość
Teraz żadna partia nie odważy się zabrać 500+

Gość Dokładnie tak
gość wczoraj sto osób to nie "pół narodu" czy ty wiesz durnoto co ty mówisz, gdybyś miał choć trochę rozumu nie głosowałbyś na PIS, to nie polega na tym, że teraz jedni do koryta a teraz drudzy, są jeszcze pewne kompetencje, których w pisie nie znajdziesz tylko chciwość, jeszcze bardziej prymitywna niż przez te wszystkie ekipy dotychczas Dlatego zawsze bede zdania ze PiS to patologia :) wystarczy posłuchać ich teorii i wypowiedzi i zobaczyć jak nerwowo sie zachowuja atakiem odpowiadaja na byle co ;)..

Gość obecny
beka polega na tym, że w czasie ostatniej doby PiS wykonał co najmniej TRZY KROKI DO PRZODU i w oczach Polaków wygrywa we wszystkich rankingach , natomiast ulubieńcy eSbeków , uBeków , zoomowców i innych komunistów z lat PRL wykonali PIĘĆ KROKÓW DO TYŁU i ten SWETRU też !

Gość gość
"w sumie to im szybciej pisiory znikną tym lepiej " x tyle że te wasze pobożne życzenia nie mają w dającej się przewidzieć przyszłości żadnych szans na to żeby się spełnić :)

Gość gośćAda
Do gośc wczoraj Jestem wykształcona , mam jedno dziecko.do koscioła nie chodzę ( nie mam nawet ślubu koscielnego) zasiłków z Mops nie pobieram. A Pis popieram ( oprócz zmian w ustawie antyaborcyjnej) i na nich głosowalam. Wiec nie pisz bzdur n/t kto Pis popiera.