Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuję się samotna

Polecane posty

Gość gość

i nie chodzi tutaj o to, że doskwiera brak drugiej połówki, a o samotność w ogólnym sensie. Niby otacza mnie mnóstwo ludzi, a jednak mimo to często dokucza mi poczucie niezrozumienia i odrzucenia. Wszystko dlatego, że inni mają gdzieś co mam do powiedzenia, nie interesują ich moje pasje, pomysły. Co z tego, że mam sporo energii, skoro nie mam ludzi, z którymi mogłabym realizować projekty? Jestem zawsze sama z tym wszystkim, nie mogę na nikogo liczyć...

Gość gość
Znam to, moje pasje tez wszyscy maja gdzies... pomysly? Najlepiej jezeli zachowuje je dla siebie. Tez jestem pelen energii oraz jestem kreatywny, lecz jezeli mam robic cos tylko dla siebie to wole sobie darowac.

Gość gość
Ja też miałam zamiar darować sobie, problem w tym, że jestem typem aktywistki i zależy mi na tym, by wcielać w życie swoje pomysły. Niestety, w moim otoczeniu nie mam na to szans. Ludzie mają gdzieś moje pasje i pomysły, co więcej, czuję, że to, że jestem osobą energiczną i kreatywną pewnych ludzi uwiera. Przykro mi, że tak jest.

Gość gość
Niektórzy wolą być zarozumiali i chamscy wobec takich ludzi jak my, dobre pomysły szybko odsuwane a ty myśl, co zrobiłaś nie tak.

Gość gość
To prawda. Jestem wrażliwa i bolą mnie takie rzeczy.

Gość gość
Mnie też, na dodatek jestem introwertykiem :/