Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śmieszą mnie rodzice którzy kłamią dzieciom o św Mikołaju

Polecane posty

Gość gość

Porazka. Wychowuejcie dziecie w kłamstwie, jesteście patologią i tyle.

Gość gość
Twoja stara

Gość gość
Ja tam jako dziecko dostawałam prezenty od Mikołaja i nie czuje sie oszukana a mam klimatyczne unikalne wspomnienia z okresu świątecznego. I ty swojemu dziecku je odbierasz

Gość gość
Mnie śmieszą takie imbecylki jak ty :)

Gość gość
Powiedz od razu swojemu dZiecku o seksie aborcji i eutanazji ... Jak szczerość to szczerość

Gość gość
10:32 dobre :-D

Gość gość
Autorko to moze powiedz swojemu dziecku ze ty i twoj tata umrze kiedys.i nie wiesz czy za 50lat czy moze za 50sekund.

Gość gość
Słuchajcie nie wiem jak to jest u innych dzieci ale ja jak byłam dzieckiem to zawsze wiedziałam że św Mikołaj to jest przebrany facet ale nie przeszkadzało mi to nazywać go Mikołajem i cieszyć sie z prezentów. Szkoda rezygnować z tego fajnego motywu świąt naprawde, a jesli ktoś tego nie rozumie to znaczy że jest zgorzkniałym człowiekiem. Jeżeli zaraża tym swoje dziecko to robi też syf innym dzieciom i niszczy swym nienawistwem pracę i starania rodzicom innych dzieci

Gość szalona55
Spoko autorka tego postu wierzy pewnie w ZUS a biednych dzieci sią czepia hahahahaha

Gość gość
A mnie wzrusza wiara moich dziec****isanie listu, pieczenie ciasteczek dla Swietego i zostawianie ich na parapecie...pozniej te piski z rana, kiedy "był Mikałaj, był i zostawił tyleeeeeeeee prezentów". Może dlatego, że pochodzę z patologicznego domu, gdzie nigdy niczego się nie świetowalo i nigdy do mnie Mikołaj n ie przyszedł..

Gość gość
Mysle ze dziecku bylo by bardzo przykro ze inne dzieci maja i znaja Mikolaja ktory osobiscie do nich przychodzi.