Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym poznać wasze opinie na temat wózków Anex Sport

Polecane posty

Gość gość

Co o nich uważacie? Bo ja sadze że to najlepsza inwestcja na swiecie sa boskie, piękne zmysłowe.

Gość gość
Ja prdl juz sie niedobrze robi. Dzieki Wam wszystkim ostatni wozek jaki bym wybrala to anex sport

Gość gość
Ja lubię pisać poważne opinie. Uważam, że Anex jest jakościowo dobrym i solidnym wózkiem. Ostatnio często wybierany spośród innych wózków. Mamom się podoba a reklamacji brak. Ja go polecam

Gość gość
Jak najbardziej polecam i w przeciwieństwie do niektórych użytkuję ten wózek. Jestem bardzo zadowolona

Gość gość
Powiem krótko. Posiadam model Anex Sport i jestem zadowolona. Fajny wózek za przyzwoite pieniążki.

Gość gość
Szczerze polecam Anexa. Jestem mamą która użytkuje wózek prawie rok i powiem, że nie ma do czego się doczepić oprócz durnych komentarzy na forum ludzi, którzy nawet nie dotykali tego wózka

Gość gość
Widziałem ten wózek. To wózek naprawde wyścigowy. Jakiś pan wiózł na nim kaloryfer żeliwny. Biegł całkiem szybko, żeby zdążyć przed zamknięciem skupu złomu. Wózek, co prawda, skrzypiał, rzęził i wpadał w poślizg na zakrętach, ale dawał rade. To chyba dobry wózek jest...

Gość gość
Moja opinia na temat wózka Anex Sport. Wózek jakościowo bardzo dobry. Jest w miarę lekki i lekko się go prowadzi. Jest mały po złożeniu i nie wymaga do tego skończenia studiów technicznych

Gość gość
Jest dobry -można przewozić nim złom oraz puszki aluminiowe w stertach po zgnieceniu .Takze węgiel dobrze sie wozi ..Podobno sąsiad wywozi nim obornik z kurnika .Sprawdza się ..

Gość gość
Wózek fajny i ładny. Stabilny i zwrotny. Anex Sport dobre jakościowo wózki. I co ważne nie kosztuje majątek :-)

Gość gość
Ja posiadam go od połowy maja i moja opinia jest pozytywna. Prosty w obsłudze i wygodny w prowadzeniu. Polecam

Gość gość
Bardzo dobre wózki. Solidne wykonanie. Od roku używam. Na różnym terenie. Dzieki podwujnej amortyzacj wózek pokona każdą nierówność. Anex polecany wózek dla każdego :-)

Gość gość
Bardzo fajny , lekki, zwrotny wózek wielofunkcyjny . Ładna gama kolorystyczna. Materiały dobre jakościowo z filtrami UV oraz z impregnatem. Jestem zadowolonym użytkownikiem tego modelu.

Gość gość
U mnie sprawuje się bardzo dobrze. Używamy prawie roczek i nic mu nie dolega. Wygodny dla dziecka i łatwo się prowadzi oraz składa. Polecam

Gość gość
Fajny , modny , wygodny , lekki wózek. W bardzo ładnej kolorystyce. Odpowiednia cena do jakości. Polecam

Gość gość
nigdy nie widzialam tego wozka na zywo :)

Gość gość
Ja Anexa jak najbardziej polecam, solidny , prosty w składaniu i naprawdę fajny z wyglądu. Bardzo polpularny ze względu na stylistykę i jakość.

Gość gość
Ja swojego Anex Sporta kupiłam w maju a używam od lipca 2016r. Od 2 tyg używam spacerówki. Z gondoli nardzo zadowolona była i spacerówka też spełnia moje oczekiwania. Polecam z zadowoleniem. :-)

Gość gość
Jednym zdaniem :-) Dobry jakościowo wózek w przystępnej cenie.

Gość gość
wózek godny polecania. Używamy go 10 miesięcy codziennie i nigdy nas nie zawiódł. Jeździmy nim w mieście oraz po lasach a nawet byliśmy w górach zimą i po śniegu jeździł leciutko. Jednym słowem rewelacja. Właśnie tego oczekiwaliśmy od wózka nie mówiąc już o bardzo ładnym wykonaniu

Gość gość
Bardzo dobry i praktyczny wózek. Polecam gorąco bo na sprawuje się rewelacyjnie i jest bardzo wygodny dla mnie i dziecka. Lekki i łatwy w pakowaniu do auta

Gość gość
Wózek sprawdza się w każdym terenie . Jest bardzo wygodny. Ja jestem zadowolona. Anex Sporta mogę polecić z czystym sumieniem.

Gość gość
Anex Sportmoim zdaniem posiada wszystko to co powinien mieć dobry wózek. Duża gondolka oraz spacerówka zapewniają dziecku duży komfort podróżowania. Wózek jest naprawdę lekki jak na wózek z pompowanymi kołami i co dla nas ważne mieści się bez problemu do Niedużego Peugeota 206.

Gość gość
Mam ten model od ponad roku. Ani razu nie był w reklamacji a powiem że dość mocno jest używany. Całe lato wózek jeździł nad morzem gdzie dużo lasów no i oczywiście plaże. W okresie zimowym Zakopane :) w każdym terenie dawał radę. Oczywiście to nie czołg więc były sytuację gdzie trzeba było go podnieść ale większość trasy pokonywał sam :) Ja polecam . Zadowolona :)

Gość gość
My mamy Anex Cross. Jest mniejszy od Sporta i troszkę lżejszy. Zdecydowałam się na Crossa gdyż jestem niska i dość drobna i dlatego szukałam wózka wygodnego dla mnie. Cross okazał się idealny. Do tego jego mała waga i małe gabaryty po złożeniu bardzo mi odpowiadała ponieważ dość często jeżdżę samochodem .