Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiek na dziecko a partner

Polecane posty

Gość gość

Powiedzcie mi czy przesadzam w ogóle mój partner chce się starać o dziecko nie teraz ale dopiero jak kupimy dom a mamy u składana kasę na to problem w tym ze ja mam 34 lata a dom chcemy kupić w nast roku czyli ile nam to zejdzie tyle będę musiała czekać z dzieckiem moim pierwszym czy jeszcze mam czas i nie powinnam się martwić swoim wiekiem?żadne argumenty do niego nie docierają ze mam już tyle lat i ze raczej powinniśmy się już starać bo on chce mieć dom a potem starania.

Gość gość
w tym wieku to mozecie sie i starac kilka lat...to nie jest tak hop siup i juz. Twoj zegar biologiczny tyka i im pozniej tym wiekszy % wad genetycznych. Nie umiesz tego facetowi wytlumaczyc?

Gość gość
Wiem o tym i mu cały czas tłumacze ale on tak nie chce i tyle no raczej nie chce mieć wpadki skoro on nie chce planować teraz. Nic nie zrobię cały czas się teraz kłócimy o to.

Gość gość
Musisz nauczyć się dobrze konsumować piz.ę

Gość gość
Przecież nie zmusisz nikogo do dziecka i po co tu zakładasz taki temat jakiej rady oczekujesz na tym forum przeciez to twój mąż wiec ty z nim rozmawiaj a nie na forum się radzisz

Gość gość
Oddaj się innemu i po problemie