Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak już wiecie znowu będzie Kevin w swieta ale...

Polecane posty

Gość gość

Tym razem może o tym, czy coś się Wam podoba w tym filmie? Moja ulubiona scena, to jak Kevin zjeżdża na sankach ze schodów i potem wyjeżdża przez drzwi wejściowe na trawę. Wiem, że to nierealne, ale jakios zawsze mi się podobało. Aha i druga scena jak kupuje w markecie, a kasjerka coś się go spytała, gdzie jego rodzice, a on jej na to co s w stylu, proszę pani mam 8 lat, czy 8 latek może sam robić zakupy?

Gość gość
I jeszcze ulubione teksty: "Kochany Święty Mikołaju, w zeszłym roku dostałem siostrę. W tym proszę o plastelinę.” "Wcinam puste kalorie i oglądam filmy dla dorosłych! Spróbujcie mi zabronić!"

Gość gość
jak rozsypuje gwoździe na podlodze na tych zbirów jak ogląda ten stary film sensacyjny i puszcza go tak głośno że zbiry uciekają spod drzwi na dzwiek strzałów

Gość gość
Z tym starym filmem też fajne. Ale gwoździe mi się nie podobały. Ale ładny chłopczyk był a co z niego wyrosło. Te narkotyki tak działają albo i się poswtarzał.

Gość gość
no a ten co grał Doogiego Howsera, też wygląda niezbyt po latach

Gość gość
Ale ten co grał Kevina gorzej. Nawet gorzej niż przeciętnie, wiadomo ludzie się starzeją, ale go chyba prochy tak zmieniły. Wygląda 10 lat starzejz niż jest.

Gość gość
Scena w samolocie jak matka Kevina przypomina sobie, że został w domu. A jej szwagier mówi: jeżeli to cię pocieszy to ja zapomniałem okularów.